(Video) Cupa României: Olimpia Satu Mare – CSM Sighetu Marmației 0-1 (0-0)

Azi, 9 septembrie 2020, cu începere de la ora 16:30, Olimpia Satu Mare a susținut primul meci oficial din sezonul 2020/2021, meci ce a contat pentru turul I al Cupei României, faza națională. Astfel sătmărenii au întâlnit pe terenul de la Dorolț echipa CSM-ului din Sighetul Marmației.

Partida a fost arbitrata la centru de către Jurca Tudor Florin (Arad) asistat la margine de către Bălan Marius (Dej – Cluj) și Gireada Bogdan (Oradea – Bihor). Observator a fost domnul Papp Ioan (Carei – Satu Mare).

Pentru acest meci Nelu Donca a aliniat urmatorul unsprezece de start: Coman Marius – Bonta Paul, Lung Alin, Tursuc Calin (cpt), Chifor Robert, Nagy Leonard, Costea Petru, Costea Gabriel, Lapusan George, Jula Daniel, Grigoras Sorin

Rezerve: Sugar Alex – Pop Sergiu, Lakatos Istvan, Sician Mihai, Negrean Marian, Srepler Erich, Chivari Denis

De cealaltă parte CSM Sighetu Marmatiei a inceput partida aliniind urmatorul unsprezece: Mocian Lucian – Pop Teodor, Novoselenszki Alex (cpt), Pop Mihai, Gavaller Armand, Covaci Mihai, Vișovan Gabriel, Tarța Adrian, Mih Daniel, Novoselenszki Raul, Musat Adrian

Rezerve: Lacz Nicolae, Brat Dorin, Varga Carlos, Tisanta Cristian

Meciul a fost unul echilibrat cu ocazii la ambele porți însa după primul mitan scorul a rămas același ca și la fluierul de start al meciului, adică 0-0.

Cea de a doua repriza a continuat în aceeași nota și când toată lumea credea ca meciul va ajunge în prelungiri, în minutul 87 in urma unui duel pentru minge în careul sătmărenilor, centralul partidei decide sa dicteze lovitura de la unsprezece metri în favoarea formației maramureșene. Lovitura de pedeapsa a fost transformata Novoselenszki Alex și astfel CSM Sighetu Marmației conducea cu 1-0 scor ce avea sa rămână neschimbat până la finalul meciului.

Galben-albaștrii au părăsit Cupa României, faza națională, după primul tur.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi pentru această partidă, mulțumim pentru cele 123 bilete virtuale vândute pentru acestă partidă.

Meciul a fost transmis live pe pagina de facebook a Voluntarilor Olimpisti.

Repriza I

Repriza a II-a

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.