Victorie muncită a Olimpiei în meciul din această dimineață

Poza realizata de GG Production

Azi, cu începere de la ora 10:00, Olimpia Satu Mare a avut programat un meci ce a contat pentru etapa a VI-a a ligii a IV-a, împotriva celor de la Dacia Medieșu Aurit.

Meciul a fost arbitrat la centru de către Ovidiu Mazilu, ajutat la cele doua tuse de către Claudiu Matei și Costică Por. Observator a fost Eugen Halici.

Poza realizata de GG Production

Nelu Donca a început acest meci cu următoarea formula: Vlăduț Duca – Robert Chifor, Călin Turșuc (cpt.), Nagy Leonard, Gheorghe Filimon, Resende Kennedy, Răzvan Vonet, Denis Chivari, Mihai Sician, Sergiu Pop, Srepler Erich

Rezerve: Adrian Crișan – Bogdan Ile, Florin Puți, Alin Lung, Paul Bonta, Lakatos Istvan, Sorin Grigoraș

De partea cealaltă, antrenorul celor de la Dacia Medieșu Aurit, Vasile Robaș a aliniat următorul unsprezece de start: Adrian Mezei – Vasile Varga (cpt.), Varga Istvan, Lucian Sunea, Adrian Varga, Sorin Balog, Vlad Marton, Paul Maxim, Marcel Roman, Ionuț Silachi, Sorin Varga

Rezerve: Balogh Jozsef, Gyapjas Elemer, Torok Marian

Poza realizata de GG Production

In minutul 20 Sorin Balog reușește sa modifice tabela pentru Dacia Medieșu Aurit. Cinci minute mai târziu căpitanul galben-albaștrilor, Calin Tursuc reușește sa înscrie în urma unui corner executat de pe partea dreapta și scorul era 1-1, scor cu care s-a intrat la cabine.

Poza realizata de GG Production

La reluarea jocului, în minutul 49, Resende Kennedy perforează poarta celor de la Medieșu Aurit și tabela arata 2-1 în favoarea Olimpiei. Cei de la Dacia reușesc sa egalarea dintr-o lovitura libera executata de Ionuț Silaghi în minutul 75.

Poza realizata de GG Production

Galben-albaștrii nu se dau bătuți și incurajați de la spate de galerie, care simte și ea momentul dificil prin care trecea echipa, reușesc sa înscrie prin Sorin Grigoras în minutul 85 cu un lob peste portarul advers.

Poza realizata de GG Production

In minutul 91, Istvan Lakatos ia o acțiune pe cont propriu driblează doi fundași adverși și înscrie printre picioarele portarului Daciei stabilind scorul final al partidei.

Poza realizata de GG Production

Astfel Olimpia Satu Mare – Dacia Medieșu Aurit s-a terminat cu scorul 4-2.

La meciul dintre echipele de juniori ale celor doua cluburi scorul a fost Olimpia Satu Mare – Dacia Medieșu Aurit 2-5

La acest meci suma stransa in cutia cu donatii a fost de 600 de lei, lucru pentru care tinem sa va multumim.

Etapa următoare Olimpia va juca în deplasare la AS Livada.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.