[VIDEO]Victorie la scor pentru Olimpia Satu Mare în deplasarea de la Micula

Azi, 4 septembrie 2021, Olimpia Satu Mare s-a deplasat la Micula unde a întâlnit echipa din localitate, Turul, într-un meci ce a contat pentru etapa a II-a a ligii a IV-a Elite, seria A.

Antrenorul nostru, Ion „Lulu” Dragomir a început meciul cu următoarea formulă: Vlăduț Duca – Alin Lung, Florin Palinceac, Călin Turșuc (cpt.), Laurul Ciprian, Mizsei Roland, Kecskes Roger, Evran Akman, Paul Gombar, Raul Ștef, Suveg Nandor
Rezerve: Mezei Tamaș, Mate Varga, Lucian Dascal, Radwan Ryan, Adrian Sabău, Denis Haidu

De cealaltă parte, antrenorul echipei Turul Micula, Doboș Csaba, a aliniat următorul unsprezece de start: Adrian Crișan – Orosz Gergo, Iager Patrick, Szabo Mark, Vlad Negrean (cpt.), Pinczes Zoltan, Bogdan Ile, Marius Pop, Pal Adam, Egri Nandor, Meșter Sandor
Rezerve: Petkes Mihaly, Iancu Rosian, Gheorghe Boitor, Nagy Levente, Zsigo Ervin

Partida a fost arbitrată la centru de către Rebegea Ciprian ajutat la cele doua tuşe de către Mihai Marius și Bonţidean Daniel. Observator a fost: Dumitraș Gheorghe.

Olimpia Satu Mare a reușit sa modifice tabela de marcaj în minutul 18 prin Raul Ștef, scor ce avea sa fie prezent și la pauza pe tabela de marcaj. În cel de-al doilea mitan acelaș Raul Ștef își mai trece o dată numele pe lista marcatorilor în minutul 57 ca in minutele 59 si 71 Miszei Roland să înscrie și el de doua ori, iar minutul 80 Kecskes Roger să urce scorul la 5-0 pentru Olimpia. Însă acesta nu a fost sa fie scorul final, gazdele din această după-amiază reușind să înscrie în minutul 85 golul de onoare prin Vlad Negrean.

Astfel Turul Micula – Olimpia Satu Mare s-a terminat cu scorul de 1-5, galben-albaștrii obținând a doua victorie din tot atâtea meciuri jucate.

La nivelul juniorilor Olimpia Satu Mare s-a impus cu același scor.

Etapa următoare Olimpia Satu Mare va juca acasă împotriva celor de la Unirea Păulești.

La finalul meciului, cum deja a devenit o obișnuință jucătorii au cântat alături de suporteri.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +