Un nou meci de pregătire împotriva celor de la Unirea Tășnad

Olimpia Satu Mare, a întâlnit din nou la Tășnad, în al doilea meci de pregătire din pauza competiționala, pe Unirea din localitate.

Antrenorul galben-albaștrilor, Nelu Donca, a aliniat următorul unsprezece la startul acestui meci: Duca Vlăduț – Bonta Paul, Turșuc Calin, Nagy Leonard, Caba Gabriel, Raț Raul, Vonet Răzvan, Filimon Geo, Sergiu Pop, Erik Schrepler, Grigoraș Sorin

Rezerve: Sugar Alex – Lakatos Istvan, Ursan Florin, Chivari Denis, Negrean Marian, Lung Alin, Sician Mihai

In timp ce, omologul sau de pe banca Unirii Tășnad, Marius Bălău, a trimis în teren următorul unsprezece de start: Cherecheș – Hodas, Varga, Bălău, Sântăuan P., Bolba, Creț, Silaghi C., Mașlinca, Ardelean, Schnellenperger

Rezerve: Rozs, Briszk, Sântăuan A., Vedinaș, Farcău, Dana A

Meciul a fost arbitrat la centru de Szabolcs Kovacs.

Partida a fost una spectaculoasă cu multe ocazii la ambele porți, la fel ca cea de săptămâna trecută, scorul a fost însa unul diferit, Unirea Tășnad reușind sa se impună cu scorul de 4-3.

La pauza s-a intrat la cabine cu scorul de 2-1 în favoarea Unirii Tășnad, pentru care au înscris Ovidiu Creț și Mădălin Bolba, galben-albaștrii reușind sa reducă din diferență prin Sorin Grigoraș.

La reluarea jocului, Razvan Vonet a egalat pentru Olimpia însa Unirea Tășnad a reușit sa ma înscrie de doua ori prin Schnellenperger și Ardelean iar Erich Srepler a închis tabela marcând golul trei pentru Olimpia. Astfel Unirea Tășnad – Olimpia Satu Mare s-a încheiat cu scorul de 4-3 în cel de al doilea meci de pregătire din aceasta pauză competițională.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.