Toți sătmărenii sunt invitați în echipa Olimpiei

La un abonament cumpărat se oferă și o invitație la toate meciurile din sezon

Conducerea clubului FC Olimpia a început o campanie prin care dorește să atragă câți mai mulți sătmăreni la stadion. Se știe că o echipă fără suporteri e ca și cum nu ar exista, iar acum suporterii sunt invitați să facă parte, într-un număr cât mai mare, din echipă.

În cadrul unei conferințe organizate joi la stadion, s-a dat startul campaniei „2 pentru Oli”. Au fost prezenți Dan Băbuț – președintele clubului și Tiberiu Csik – antrenorul echipei.

Olimpia pune la vânzare 1.000 de abonamente care vin cu o promoție. La un abonament achiziționat (60 lei), suporterul va primi și o invitație cu care se va putea intra la toate meciurile din sezon ale Olimpiei, de pe teren propriu. Asta înseamnă 13 meciuri în sezonul regulat din Liga a II-a și 5 meciuri în play-off/ play-out, pentru un total de 18. Făcând un calcul, cu 60 lei pentru două persoane, și cu 17 meciuri rămase pe teren propriu, biletul de intrare ar ieși la 1,7 lei. „Așteptăm să-i vedem într-un număr cât mai mare, să vină să ne ajute deoarece și ei fac parte din echipă”, a declarat Băbuț. „Important e să fim cât mai mulți și sâmbătă cu UTA și la următoarele meciuri, suporterii ne-au ajutat foarte mult în victoria cu Bihorul”, spune Tibi Csik, cel care a mai precizat că este dispus să vândă și el abonamente suporterilor și a promis că stă la o cafea cu orice suporter al Olimpiei, dacă i se cere. Abonamentele se pot cumpăra înaintea meciului de sâmbătă cu UTA, dar și direct de la directorul sportiv Daniel Pașca: 0742.249.123.

„FC Olimpia 2010″, înregistrat la OSIM

În cadrul aceleiași conferințe, Dan Băbuț ne-a prezentat și alte noutăți. Am fost informați că s-au finalizat actele și că „Clubul Sportiv Fotbal Club Olimpia 2010″ a fost înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM). Înregistrarea a fost făcută în numele clubului. „Olimpia 2010 este a suporterilor, a sătmărenilor și era firesc ca înregistrarea să o facem pe numele clubului. Sper că nu mai sunt discuții cum că Olimpia e a lui Dan Babuț”, a precizat președintele clubului.

Totodată, ni s-a mai transmis că s-a lansat site-ul oficial al clubului, www.olimpiasm.ro, chiar dacă el există de mai bine de un an. Dar, de săptămâna viitoare pagina web va oferi multe noutăți, imagini, date despre jucători etc. „Avocatul nostru se va ocupa ca paginile neoficiale să nu mai existe, ne vom proteja brandul Olimpia 2010. Toate noutățile vor fi într-un singur loc”.

babut

Csik: „Cele 3 puncte vor rămâne în Satu Mare!”

Antrenorul echipei sătmărene a fost extrem de sigur pe el, pe echipă, când a venit vorba de meciul de sâmbătă cu UTA. „Pregătim per-total meciul, nu ne gândim doar la cei doi portari de la UTA care au fost la Olimpia. Sâmbătă o să recuperăm punctele pierdute la Târgoviște. Sunt convins că cele 3 puncte vor rămâne în Satu Mare”, spune Csik. În afară de Romario Rus și Florin Mureșan, toți jucătorii sunt apți de joc.
[Ionuț Blăjean/IZ-SM]

Start în campania „2 pentru Oli!”

Președintele executiv Dan Băbuț și antrenorul Tibi Csik au lansat ieri oficial campania „2 pentru Oli, cu toții la stadion!”

Cei doi oficiali de la Olimpia au anunțat la conferința de presă organizată ieri că speră ca prin această acțiune să umple din nou tribunele stadionului iar sătmărenii să revină în număr cât mai mare alături de echipa fanion a județului.

„Practic, la un abonament de 60 lei cumpărat, mai primești unul gratis sub formă de invitație. În acest mod, un bilet ajunge să coste 80 de bani. Cred că mai ieftin nu se poate”, a spus președintele Dan Băbuț care a ținut să amintească și faptul că echipa trece printr-un moment bun, galeria a revenit alături de băieți, iar în clasament elevii lui Csik sunt pe trei, cu șase puncte strânse.

„E clar că împreună cu suporterii suntem mai puternici. S-a văzut și la meciul cu FC Bihor la 0-1 și apoi la 1-1 galeria și oamenii din tribune ne-au ajutat și ne-au dat încredere că putem reveni. Practic ne-au împins de la spate spre poarta orădenilor”, a punctat Tibi Csik care e dispus chiar să vândă și el abonamente suporterilor și a promis chiar că stă la o cafea cu orice sătmărean iubitor de fotbal dacă va fi sunat.

„Dați și numărul meu de telefon. Sunt deschis mereu la astfel de acțiuni și sper să vindem cât mai multe abonamente”, a mai spus antrenorul Olimpiei.

Clubul și-a fixat un target de 1000 de abonamente vândute pentru acest sezon.

Important de știut că abonamentele se pot cumpăra și înaintea meciului de sâmbătă cu UTA Arad, dar și direct de la directorul sportiv Daniel Pașca-tel 0742249123

Brandul „Olimpia 2010″, înregistrat la OSIM
Pe lângă campania „2 pentru Oli” în conferința de presă de ieri, președintele Dan Băbuț a anunțat că s-au finalizat actele și că numele Olimpia 2010 a fost înregistrat la OSIM (OFICIUL DE STAT PENTRU INVENȚII ÅžI MÄ‚RCI). Iar înregistrarea a fost făcută în numele clubului și nu în numele unei persoane private.

„Olimpia 2010 e a suporterilor, a sătmărenilor și era firesc ca înregistrarea să o facem pe numele clubului. Sper că nu mai sunt discuții și nu vor apărea controverse cum s-a întâmplat în alte părți”, a ținut să precizeze președintele Dan Băbuț.

Iar de acum înainte va exista un singur site cu numele clubului și o singură pagină pe facebook.

„Vom trimite notificări și vom proteja brandul Olimpia 2010 ca să nu mai existe mai multe pagini neoficiale care se folosesc de numele clubului”, a încheiat Băbuț.

De altfel, din această săptămână a fost lansat și site-ul oficial al clubului, www.olimpiasm.ro .

Iar fanii Olimpiei vor putea afla toate noutățile de la club, rezultatele echipelor de seniori și juniori, vor putea cumpăra bilete online sau materiale promoționale!

[Florin Mureșan/GNV]

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.