Someșul – Olimpia 1-0

Prin intermediul www.fcolimpia.ro ati fost la curent cu evolutia scorului precum si alte informatii de la derby-ul satmarean Someșul – Olimpia, incheiat cu scorul de 1-0. Mai jos puteti (re)citi cum a relatat www.fcolimpia.ro desfasurarea partidei. Ii multumim colaboratorului nostru Bogdan Grad pentru informatiile transmise prin sms.

#

Va multumim pentru atentie si va asteptam la urmatoarele meciuri ale Olimpiei de la care vom putea transmite informatii in timp real. Ramaneti pe www.fcolimpia.ro pentru ca in curand veti putea citi cronica meciului scrisa de Cipri&Viper, care va vor oferi si o galerie foto de la aceasta partida.

Olimpia nu s-a miscat rau, dar mai e mult pana departe. Schwarzkopf, Batin, Moldovan si Vasile Pop au fost remarcatii colaboratorului nostru prezent la meci, care a fost dezamagit in schimb de evolutiile lui Tempfli, Mihovici, Shannat si Al. Paul. Arbitrajul se pare ca a fost foarte slab.

Scor final 1-0 pentru Somesul.

O noua schimbare la Olimpia: Chiorean intra in locul lui Salaman.

Ultimele cinci minute, plus eventualele prelungiri. Olimpia incearca sa egaleze, ataca, dar fara rezultate deocamdata pe tabela.

Min. 73: Un nou gol anulat oaspetilor, Tempfli aflandu-se in off-side. O alta ocazie mare a Olimpiei, ratata de Vasile Pop, intrat in locul lui Shannat.

Min. 67: 1-0 pentru Somesul, inscrie fostul olimpist Salajan. Juniorul M. Pop a trecut prin apararea Olimpiei, a sutat in transversala, iar Salajan a reluat in plasa.

Min. 55: Suteaza Varga, Moldovan retine.

Min. 54: Olimpiei i se anuleaza un gol rezultat in urma unui corner la care Suciu a fost faultat. Dragomir incaseaza si el un cartonas galben.

Incepe repriza secunda.

Daca n-ati citit SportMania de saptamana asta, va oferim pe site-ul nostru avancronica acesti meci din saptamanalul mentionat: "Vineri se dispută mult așteptatul duel Someșul – Olimpia".

Pauza. Scorul e in continuare 0-0. Olimpia n-a avut nici o ocazie clara, doar vreo 3 suturi anemice. Se pare ca la Olimpia va intra pe teren dupa pauza si Chiorean.

Min. 45: Moldovan scoate sutul lui M. Pop. Cartonas galben Schwarzkopf.

Min. 33: Petcut trimite mingea in bara dintr-o lovitura libera.

Tribunele stadionului Somesul sunt pline, interesul pentru acest derby local e mare in Satu Mare.

Min. 25: In continuare 0-0. Al. Paul de la Olimpia a primit un cartonas galben. M. Pop a irosit o ocazie pentru Somesul.

Min. 19: Prima ocazie importanta: lovitura de cap din 6m a lui Dragos aparata de Moldovan, urmata de o degajare a lui Dragomir.

In cursul pauzei veti putea citi pe site-ul nostru declaratiile date pentru saptamanalul SportMania de catre conducatorii executivi ai celor doua echipe, Aurel Buzas, respectiv Vasile Boudi.

Incepe jocul.

Cu 10 minute inaintea inceperii meciului Somesul-Olimpia va prezentam echipele care se vor infrunta azi.

Somesul: Suciu – Bicas, Gardos, Crisan, Iuhasz – Gavrus, Varga, Petcut, Salajan – M. Pop, Dragos

Olimpia: Moldovan – Schwarzkopf, Teger, Sabou, Batin – Paul, Dragomir, Tempfli, Salaman – Shannat, Mihovici.

Informatiile sunt trimise de la Stadionul Somesul de Cipri de la www.fcolimpia.ro, alaturi de Bogdan Grad, colaborator al site-ului Olimpiei de mai bine de 5 ani. La calculator: S-M.G.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.