Situația declarațiilor 230

După cum am promis, transparența, voluntariatul și corectitudinea sunt principiile care au stat și vor sta la baza construcției clubului nostru.
De aceea, vă aducem la cunoștință că, până la această oră, în conturile clubului au intrat 20.651 lei (douăzeci mii 650 lei) dinspre Trezoreria statului român, ca urmare a declarațiilor 230 depuse (366 la număr). Înainte de a face alții calcule, vă spunem că suma reprezintă un sfert (25%) din bugetul estimat al clubului. Este o sumă pe care noi o considerăm peste așteptări având în vedere timpul scurt și climatul de neîncredere, normală la început, în care au fost strânse. Ne propunem ca la anul, numărul declarațiilor, deci inclusiv al banilor, să fie mai mare.
Ca până acum suntem activi în adunarea restului de bani necesari desfășurării activității, prin atragerea de sponsori și donatori așa cum am făcut și la amicalul cu CFR 2 Cluj (nu prin vânzarea de bilete). Vă promitem în continuare că banii vor fi bine gestionați urmând să vă prezentăm, pe măsura trecerii timpului, rapoarte privind cheltuirea acestora.
Este îmbucurător să vedem că încontinuu mulți ni se alătură, un exemplu fiind acela că începând de la primul meci de campionat sonorizarea de pe stadion va fi asigurată gratuit.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.