Semifinala ligii a V-a: Olimpia MCMXXI Satu Mare – Unirea Bercu 9-0 (3-0)

Azi, 9 iunie 2019, Olimpia MCMXXI Satu Mare a jucat semifinala campionatului ligii a V-a în compania echipei Unirea Bercu. Partida s-a jucat pe teren neutru la Dorolt.

Acest meci, antrenorul galben-albaștrilor, Nelu Donca, l-a început în următoarea formula: Adrian Crișan – Nagy Leonard, Răzvan Vonet,  Călin Turșuc (cpt.), Gheorghe Filimon, George Lăpușan, Mihai Sician, Marius Oprea, Sergiu pop, Florin Puți, Denis Chivari

Rezerve: Vlăduț Duca – Patrick Mitrașca, Marius Mihai, Lakatos Istvan, Boogdan Ile, Nagy Norbert, Ioan Cuth

Unirea Bercu a inceput meciul in formula: Banjamin Varga – Bathori Gyula, Buna Szabolcs, Bucs Denes, Csukat Arnold, Marius Pop, Barabas Szilard, Felician Pintea, Lazin Zsolt, Aranyosi Patrik, Lita

Rezerve: Ilonczai Zsombor, Bucs Akos, Kelemen Alex, Fischer Klaus, Csuri Sandor, Lita Levente

Meciul a fost arbitrat de Bathory Ştefan ajutat la cele doua tuse de către Bonţidean Daniel si Zsigrai Cătălin. Observator a fost Stoica Viorel.

Uniera Bercu începe in forță meciul și în minutul 2 primește o lovitura de la unsprezece metri, însa o portarul Olimpiei, Adrian Crisan își face treaba și apără penalty-ul.

Încet, încet galben-albaștri se trezesc și încep sa domine partida, astfel în minutul 6, Geo Filimon, după ce a executat cornerul, mingea i-a revenit și l-a surprins pe portarul advers cu un șut la coltul scurt. Apoi în minutul 23 Florin Puti mărește avantajul sătmărenilor ducând scorul la 2-0, ca în minutul 30 același Florin Puti sa înscrie din nou pentru galben-albaștri, dintr-un penalty stabilind și scorul de la pauza: Olimpia MCMXXI Satu Mare – Unirea Bercu 3-0

La reluarea jocului Olimpia MCMXXI reușește sa modifice tabela încă de sase ori în favoarea sa, mai întâi prin Sergiu Pop în minutul 48 pentru 4-0. In minutul 70 a fost un autogol al celor din Bercu și scorul a ajuns la 5-0 pentru Olimpia MCMXXI. In minutul 73 Florin Puti își pune din nou numele pe lista marcatorilor și scorul ajunge la 6-0. Apoi în minutul 77 Mihai Sician duce scorul la 7-0 ca în ultimele zece minute Florin Puti sa mai înscrie de încă doua ori în minutele 80 și 90.

Astfel scorul consemnat la finalul meciului a fost Olimpia MCMXXI Satu Mare – Unirea Bercu 9-0 și echipa suporterilor s-a calificat în finala unde va întâlni pe Voința Turt, echipa ce a învins în cealaltă semifinala pe Olimpia Cauas cu scorul de 5-2 (4-1).

La finalul meciului jucătorii au sărbătorit victoria împreuna cu suporterii

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.