Semifinala campionatului ligii a V-a

Duminica, 9 iunie 2019, cu începere de la ora 15:00, Olimpia MCMXXI Satu Mare întâlnește pe Unirea Bercu într-un meci ce contează pentru semifinala campionatului ligii a V-a. Partida se va disputa pe terenul din Dorolț însa în caz de ploaie, partida se va disputa pe terenul din Dara.

Liga a V-a se apropie de final! #OLIMPIA, câștigătoarea seriei A din Liga a V-a, întâlnește în cadrul semifinalelor campionatului echipa Unirea Bercu, ocupanta locului 2 din seria B. În cealaltă semifinală, Acs Voința Turț, câștigătoarea seriei B întâlnește echipa Olimpia Căuaş, ocupanta locului secund din seria A. Fiecare semifinală constă într-un singur meci, urmând ca finala să fie jucată de catre câștigătoarele din semifinale.

Vă așteptăm alături de noi! Sezonul acesta am asistat împreună la înscrierea a 97 de goluri de către #GalbenAlbaștrii în campionatul regulat! Promovarea în Liga a IV-a este tot mai aproape! Haideți să-i susținem pe #JucătoriiOlimpiei într-un număr cât mai mare! Împreună demonstrăm că #FotbalulEstePentruSuporteri!
#OlimpiaSuntemNoi

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.