S-au întâlnit și au cântat pentru culori

Miercuri seara, la un local din municipiul Satu Mare, a avut loc o întâlnire specială între galeria Olimpiei și jucătorii pe care-i susțin neîncetat. Organizatorii au fost cei din Peluza Sud Satu Mare, iar la invitație au răspuns o parte din jucătorii sătmăreni, dar și antrenorii clubului fanion.
Am avut parte de o petrecere de sfârșit de an în care cele două părți s-au unit și au cântat o noapte întreagă pentru culori. De altfel, la fel cum s-a întâmplat și în urmă cu un an. Din partea Olimpiei au răspuns invitației jucătorii: Cosmin Iuhas, Florin Mureșan, Valter Heil, Dumitru Muntean, Gabriel Cadar, Denis Chivari, Mark Csik, Adrian Ciul, Raul Cherecheș, Raul Åžtef. De asemenea nu au lipsit antrenorii Tiberiu Csik, Paul Mihai, Paul Levente, precum și Marius Bălău, Ciprian Prodan, Dan Filip.
Pe lângă cântece, Tiberiu Csik a ținut să le mulțumească suporterilor pentru că sunt alături de jucători neîncetat. Le-a cerut să-i încurajeze la toate meciurile, dincolo de problemele care sunt la club. În cuvintele sale, Paul Mihai le-a explicat suporterilor prezenți de ce e nevoie de ei la stadion. Iar căpitanul Cosmin Iuhas, pe lângă mulțumiri, i-a asigurat pe sătmăreni că vor juca mereu pentru culori și că vor da tot pe teren la fiecare meci. Jucătorul care a bifat toate minutele în prima parte a sezonului, căpitanul Cosmin Iuhas, a oferit și de această dată un tricou cu autograf. Acesta s-a îndreptat către Florin Petric.iuhas
Altfel, toată seara au răsunat tradiționalele cântece ale galeriei, printre altele, „Trup și suflet pentru Oli”, „Galben-albaștrii ale”, „Aproape de voi”, „În orașul Satu Mare avem o echipă mare”, „Cântăm pentru culori, nu pentru conducători”, dar și un cântec dedicat antrenorului „Unul dintre, unul dintre noi, Tibi Csik e unul dintre noi”. Dar și cele dedicate băimărenilor, „dușmanii” sătmărenilor de o viață.
[Ionuț Blăjean/IZ-SM]

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.