Sărbătoare în galben și albastru!

Atmosferă de sărbătoare sambata dimineața la FC Olimpia Satu Mare. Conducerea clubului alături de șeful centrului de copii și juniori a organizat pentru prima dată în istoria recentă a Olimpiei o festivitate în care , la final de an, au fost premiați cei mai buni jucători și antrenori de laclub și de asemenea fiecare jucător a primit câte un mic cadou.

Iar la festivitate au ținut să fie prezenți președintele Consiliului județean, Adrian Ștef și primarul Dorel Coica. Cei doi i-au asigurat pe jucători și antrenori că vor continua să sprijine și pe viitor proiectul Olimpia și vor căuta să creeze cele mai bune condiții de pregătire tuturor echipelor de la club.

Sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor s-a dovedit a fi neîncăpătoare. și pentru o oră a îmbrăcat cele mai reprezentative culori ale sportului sătmărean”¦galben și albastru.

Cel mai premiat jucător a fost Denis Chivari , care a fost declarat și cel mai bun junior din centru iar Ioan Dragomir a primit diploma pentru antrenorul anului la Olimpia.

La eveniment au fost prezenți toți antrenorii de la centru”¦Mircea Bolba, Cristi Popa, Paul Mihai, Paul Levente, Sebi Raț, Dacian Nastai, Lulu Dragomir , Oșan Daniel, Fărcaș Adrian precum și organizatorul de competiții Marius Bălău și bineînțeles câțiva jucători de la prima echipă, Florin Mureșan, Dumitru Munteanu, Cherecheș Raul și antrenorul lor Tibi Csik.

Felicitări antrenorilor, jucătorilor, copiilor, părinților pentru rezultatele obținute în 2015 și mulțumiri sponsorilor INTERCOMPANY, NICOVID, GORDIUS, MEDIAPRINT pentru ajutor. Felicitări Dacian Nastai pentru inițiativă!
SÄ‚RBÄ‚TORI FERICITE ȘI UN AN NOU MULT MAI BUN! ȘI MEREU”¦HAI OLI!

PS. Galeria Peluza Sud și-a continuat și sâmbătă războiul cu președintele Dan Băbuț. Iar la finalul festivității câțiva băieți din galerie au afișat un banner cu mesajul : CADOU DE LA DÄ‚NUÈš/SÄ‚RBÄ‚TORI FÄ‚RÄ‚ BÄ‚NUÈšI!

PREMII SPECIALE

Cel mai de perspectiva jucator din centru : Văsălie Alin
Cel mai bun jucator din centru in anul 2015: Chivari Denis
Cel mai bun antrenor din centru: Ioan Dragomir
Jucatori componenți ai nationalei U18 Kanalos Tony, U 19 Chivari Denis
Premiu special pentru juniorii C antrenați de Paul Mihai -pentru calificarea la turneul semifinal editia 2014-2015
Premiu special pentru juniorii D antrenati de Sabău Mihai- pentru calificarea la turneul semifinal editia 2014-2015
Colaboratorul anului: CZINE ALEXANDRU
Premiu special pentru echipa de juniori A pentru locul 1 la Cupa Federației editia 2014-2105

Premii

cel mai bun jucator ONEÈš VALENTIN din 2006
cel mai bun jucator DUCA MARIUS din 2005
cel mai bun jucator CABA LAURENÈšIU din 2004
cel mai bun jucator VARGA ADRIAN din 2003
cel mai bun jucator VÄ‚SÄ‚LIE ALIN din 2002
cel mai bun jucator MICLE GEORGE din 2001
cel mai bun jucator STULEANEC ȘTEFAN din 2000
cel mai bun jucator TODUÈš ADRIAN din 1999
cel mai bun jucator CSIK MARK din 1998
cel mai bun jucător din generația 1997″¦.DENIS CHIVARI
[GNV]

Premierea copiilor și juniorilor de la Olimpia

La sala mică de la Casa de Cultură a Sindicatelor am avut sâmbătă dimineață premierea sportivilor, antrenorilor de la centrul de copii și juniori a Olimpiei. A fost primul astfel de eveniment organizat de clubul sătmărean de la reînființarea din anul 2010. La început de eveniment au luat cuvântul Dan Băbuț, Ioan Câmpan din cadrul clubului, dar și Adrian Åžtef – președintele Consiliului Județean și Dorel Coica – primarul municipiului Satu Mare. După care s-a trecut la premierea sportivilor.

Au intrat pe rând, de la cei mai mici, la cei mai mari, grupele din 2006 (Valentin Oneț – cel mai bun jucător), 2005 (Marius Duca), 2004 (Laurențiu Caba), 2003 (Adrian Varga), 2002 (Alin Văsălie), 2001 (George Micle), 2000 (Åžtefan Stuleanec), 1999 (Adrian Toduț), 1998 (Mark Csik). Jucătorul Denis Chivari a fost cel mai premiat: pentru cel mai bun jucător al generației 1997, cel mai bun jucător din centru în anul 2015 și pentru că convocarea de la naționala Under 19. Cel mai de perspectivă jucător a fost numit Alin Văsălie, iar cel mai bun antrenor Lulu Dragomir. Pentru convocarea la naționala Under 18 a primit un premiu și Tony Kanalos.

De asemenea, premii speciale au primit: juniorii C antrenați de Mihai Paul pentru calificarea la turneul semifinal ediția 2014-2015, juniorii D antrenați de Mihai Sabău pentru calificarea la turneul semifinal ediția 2014-2015 și echipa juniorilor A pentru locul 1 de la Cupa Federației, ediția 2014-2015. Un premiu special a primit și Alexandru Czine cu titlul „colaboratorul anului”.

La eveniment au mai fost prezenți antrenorii: Tiberiu Csik, Mircea Bolba, Cristi Popa, Mihai Paul, Paul Levent, Sebastian Raț, Dacian Nastai, Lulu Dragomir, Daniel Oșan, Adrian Farcaș, organizatorul de competiții Marius Bălău, jucătorii de la prima echipă Florin Mureșan, Dumitru Muntean și Raul Cherecheș.

Conflictul dintre galeria Olimpiei și președintele Dan Băbuț a continuat și cu această ocazie. La ieșirea de la eveniment, când s-a făcut poza de grup, câțiva suporteri au afișat un banner pe care a scris „Cadoul de la Dănuț, sărbători fără bănuți””¦
[Ionuț Blăjean/IZ-SM]

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.