Recital de goluri în primul meci al play-off-ului

Olimpia Satu Mare a deschis seria meciurilor din play-off cu un recital de goluri împotriva celor de la AS Căpleni, chiar in Vinerea Mare, într-un meci disputat pe stadionul Someșul.

Formația aliniată de Lulu Dragomir pentru acest meci a fost: Alex Sugar – Alin Gombar, Alin Lung, Varga Markusz, Robert Chifor, Evran Akman, Antonio Gnandt, Miszei Zoltan, Florin Palinceac, Raul Ștef, Erich Srepler
Rezerve: Vlăduț Duca – Claudiu Soproni, Denis Haidu, Raul Raț, Ioan Rus, Darius Carticicău, Jakab Martin

De cealaltă parte antrenorul celor de la AS Căpleni, Emric Schbadi, a trimis în teren următorul unsprezece: Demko Krisztian – Keszenmeimer Zsolt, Papp Attila, Pataki Arpad, Baumgartner Antal, Szilagyi Martin, Kern Raul, Darabos Matyas, Bistran Eliot, Mosdoczi Bence
Rezerve: Heveli Szabolcs, Sima Cosmin, Murgui Martin

Meciul a fost arbitrat la centru de către Ovidiu Mazilu ajutat la cele doua tușe de Claudiu Matei și Pop Emanuel. Observator a fost dl. Iosif Vigu.

Băieții noștri au început bine meciul si după patru minute de la fluierul de start Varga Markusz a înscris printr-o lovitură de cap in urma unei centrări venite de pe partea stângă. La trei minute distanta cu un gol tras parca la indigo l-a urmat Florin Palinceac, iar pana la finalul primei reprize Olimpia a mai perforat de trei ori poarta adversa prin Florin Palinceac, Raul Stef și Erich Srepler. Astfel la cabine s-a intrat cu scorul de 5-0 in favoarea Olimpiei.
La reluarea jocului, Lulu Dragomir a dorit să dea minute de joc și acelora care au jucat mai puțin în acest sezon pana acum, astfel ca i-a introdus în teren pe Vlăduț Duca, Claudiu Șoproni, Denis Haidu și Jakab Martin iar pe parcursul reprizei secunde l-a introdus și pe Darius Carticicău. Cu toate acestea Olimpia nu a lăsat piciorul de pe accelerație și a reușit sa perforeze încă de cinci ori poarta adversă prin golurile înscrise de Varga Markusz, Erich Srepler, Mizsei Zoltan, Claudiu Șoproni și Raul Raț. Oaspeții noștri au înscris și ei golul de onoare astfel ca Olimpia Satu Mare – AS Căpleni s-a terminat cu scorul de 10-1.

Olimpia Satu Mare va jucat etapa viitoare în deplasare la Vetiș, unde va întâlni echipa din localitate, Viitorul.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.