Protest la antrenamentele Olimpiei

Chiar dacă din punct de vedere sportiv Olimpia traversează o perioadă excelentă, echipa fiind pe locul patru în liga a 2- a, neînvinsă de opt etape, jucătorii sunt nemulţumiţi de condiţiile proaste de la club.

Iar ieri de dimineaţă elevii lui Bogdan Andone au refuzat să se pregătească pe motiv că unii dintre jucători au restanţe salariale de trei luni şi jumătate iar alţii de o lună. În plus nu s-a achitat nicio primă promisă chiar dacă echipa e în obiectiv.

La toate se mai adaugă şi lipsa terenurilor de antrenament, echipa fiind nevoită să se pregătească în săli şi pe terenuri sintetice de dimensiuni reduse…

O parte dintre jucătorii reprezentativi , cei care de fapt au jucat şi sezonul trecut şi au de luat mai mult de trei salarii, au avut o întâlnire la prânz cu conducerea la o cafenea din Centrul Nou şi se pare că au decis ca de joi să se revină la programul normal de pregătire.

Cu promisiunea din partea conducerii că până la finele lunii noiembrie vor fi achitate restanţele. Dacă se vor aloca banii de la Consiliul judeţean…

Altfel, Olimpia joacă sâmbătă la Râmnicu Vâlcea cu CSM.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Scandal la Olimpia! La antrenamentul de miercuri dimineaţă jucătorii au refuzat să se echipeze pentru antrenament şi au rămas la vestiare. Motivul? Evident unul de natură financiară.

Jucătorii, dar şi antrenorul de portari, Mihai Şteţca, sunt nemulţumiţi de faptul că nu şi-au încasat restanţele la salarii. Unii, cei localnici, spun că au de primit 3 salarii restante iar alţii, cei nou veniţi maximum un salariu.

Având în vedere opacitatea de care dă dovadă conducerea clubului, informaţia ne-a parvenit pe alte căi decât cele normale. Dar, cu certitudine,jucătorii au refuzat antrenamentul de miercuri. Iar cel mai vehement a fost Mihai Şteţca, antrenorul cu portarii. Acesta, foarte nervos, că banii care i-a încasat de la club abia acoperă cheltuielili cu naveta de la Baia Mare, şi-a luat echipamentele specifice activităţii lui şi a părăsit stadionul. Dar nu singur ci însoţit de Duruş şi Krausz, doi jucători originari din Baia Mare.

Altfel în cursul zilei de marţi şeful Olimpiei, Attila Karda, căpitanul Cosmin Iuhas, dar şi alţi jucători s-au întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţen, Pataki Csaba. Jucătorii au primit ceva promisiuni de încasare a banilor, dar nu foarte curând. Cel mai probabil banii vor veni la începutul lunii decembrie, după şedinţa C.J. când se va cere o suplimentare a bugetului clubului.

Una peste alta, păcat de situaţia creată pentru că, în ciuda unor critici pe care le-am formulat şi noi uneori la adresa conducerii clubului, Olimpia este pe un drum bun.

Sursa: Informatia Zilei

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +