Prima victorie pentru Olimpia!

#GalbenAlbaștri au disputat în această după masa la Marna a doua partidă amicala din perioada de pregătire împotriva echipei Unirea Tășnad.

Partida s-a încheiat cu scorul de 4-3, acesta fiind stabilit de către Patrick Chiș, Marian Negrean, Raul Ștef și Erich Srepler.

Antrenorul Lulu Dragomir a folosit toți jucătorii din lot, la fel ca în prima partidă disputată la Oradea, iar aceștia au fost împărțiți în două echipe și au evoluat 45 de minute.

Din lotul deplasat la Marna, au făcut parte: 𝗛𝗼𝗯𝗮𝗻 𝗟𝗮𝘂𝗿𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝘂, 𝗦𝘂𝗴𝗮𝗿 𝗔𝗹𝗲𝘅, 𝗧𝘂𝗿𝘀̦𝘂𝗰 𝗖𝗮̆𝗹𝗶𝗻, 𝗦𝗿𝗲𝗽𝗹𝗲𝗿 𝗘𝗿𝗶𝗰𝗵, 𝗟𝘂𝗻𝗴 𝗔𝗹𝗶𝗻, 𝗖𝗵𝗶𝘃𝗮𝗿𝗶 𝗗𝗲𝗻𝗶𝘀, 𝗦𝗶𝗰𝗶𝗮𝗻 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶, 𝗠𝗶𝘇𝘀𝗲𝗶 𝗭𝗼𝗹𝘁𝗮𝗻, 𝗚𝗿𝗶𝗴𝗼𝗿𝗮𝘀̦ 𝗦𝗼𝗿𝗶𝗻, 𝗕𝗼𝗻𝘁𝗮 𝗣𝗮𝘂𝗹, 𝗖𝗵𝗶𝗳𝗼𝗿 𝗥𝗼𝗯𝗲𝗿𝘁, 𝗔𝗹𝗶𝗻 𝗚𝗼𝗺𝗯𝗮𝗿, 𝗖𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗰 𝗟𝘂𝗰𝗮, 𝗕𝗮𝗹𝗼𝗴𝗵 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗲𝗶, 𝗛𝗼𝘁𝗲𝗮 𝗗𝗲𝗻𝗶𝘀, 𝗦𝘂𝘃𝗲𝗴 𝗡𝗮𝗻𝗱𝗼𝗿, 𝗕𝗹𝗮𝗴𝗮 𝗥𝗶𝗰𝗮𝗿𝗱𝗼, 𝗖𝗮𝘁𝗿𝗶𝗰𝗶𝗰𝗮̆𝘂 𝗗𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀, 𝗖𝗵𝗶𝘀̦ 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗶𝗰𝗸, 𝗦̦𝘁𝗲𝗳 𝗥𝗮𝘂𝗹, 𝗡𝗮𝗴𝘆 𝗟𝗲𝗼𝗻𝗮𝗿𝗱.

„Prima” pentru meciul din această după masă a fost oferită de către prietenii noștri de la Blato și La Liga Satu Mare. 🙏Le mulțumim celor de la Blato pentru pizza delicioasă și celor de la La Liga Satu Mare pentru găzduire.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.