Prima înfrângere pentru Olimpia Satu Mare

Olimpia Satu Mare s-a deplasat azi, 19 septembrie 2021, la Dorolț unde a întâlnit echipa din localitate, Recolta, pentru un meci ce a contat pentru etapa a IV-a a ligii a IV-a.

Pentru acest meci, antrenorul nostru, Ion „Lulu” Dragomir, a trimis in teren următorul unsprezece: Vlăduț Duca – Alin Lung, Florin Palinceac, Călin Turșuc (cpt.), Ciprian Lauruk, Mizsei Zoltan, Akman Evran, Paul Gombar, Raul Ștef, Șuveg Nandor
Rezerve: Mezei Tamas, Mate Varga, Lucian Dascăl, Radwan Ryan, Miahia Sician, Gnandt Antonio, Denis Haidu, Ioan Rus

De cealaltă parte antrenorul Recoltei, Cosmin Iuhas a început cu următoarea formație: Rapolti Bela – Vlad Robotin, Cosmin Iuhas, Dragoș Lăpuște, Flaviu Fechete, Santai Szabolcs, Dennis Baior, Denis Cubaș, Vincze Levente, Vincze David, Meșter Nandor (cpt.)
Rezerve: Belbe Roland, Alin Caba, Kalocsai Zoltan, Sabok Patrick, Gules Adrian, Andreas Savianu

Partida a fost arbitrata la centru de către Rebegea Ciprian ajutat la cele două margini de către Toth Kristian și Kopriva Zsolt. Observator a fost Iosif Vigu.

Echipa noastră a început bine meciul având doua ocazii de a marca însă în minutul 7, Recolta a fost cea care a deschis scorul prin Vincze David. Apoi a urmat un joc extrem de dur la intimidare al celor de la Dorolț, însă cu toate acestea Miszei Zoltan a izbutit să aducă egalarea transformând o lovitură de la unsprezece metri, scor care a fost înscris pe tabela de marcaj și la pauză, 1-1.

Galben-albaștrii au mai avut câteva ocazii de a marca în cea de-a doua repriză însă pe o contra același Vincze David a reușit sa înscrie în minutul 70 pentru Recolta, scor care avea sa fie cel final.

Recolta Dorolț – Olimpia Satu Mare s-a terminat 1-2 si astfel s-a conturat prima înfrângere pentru băieții noștri în acest campionat.

Etapa următoare Olimpia Satu Mare va întâlni acasă pe Talna Orasul Nou.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.