Povestea continua

Dupa cum probabil stiti VoluntariOlimpisti a obtinut dovada rezervarii unui nume pentru a continua povestea Olimpia Satu Mare.

Astfel ei isi manifesta intentia de a reinvia echipa fanion a orasului dupa modelul celor de la ASU Politehnica Timisoara, echipa sustinuta in orasul de pe Bega de catre suporteri care sunt membri cotizanti.

Mai jos aveti postarea de pe pagina de facebook a celor de la VoluntariOlimpisti:

„După o lungă așteptare și mai multe încercări am reușit să obținem rezervarea unui nume care să ne reprezinte. Pentru că de-a lungul timpului au existat o serie de asociații sportive sătmărene care conțineau denumirea de Olimpia și 1921, iar asemănarea până la confuzie cu vechile denumiri era clară, am recurs la un artificiu: am ales ca în denumire 1921 să fie scris cu cifre romane, MCMXXI. Așa a fost acceptat. Este primul pas spre înființarea clubului. Mai avem câțiva de parcurs și suntem convinși că vom reuși. Și cu ajutorul vostru, bineînțeles. Vom reveni cu principiile care vor sta la baza noului club și cu modul de organizare”

De asemenea a inceput si o campanie pentru strangerea primelor fonduri pentru noul proiect la suporterilor satmareni, astfel cei care cred in acest proiect sunt asteptati sa redirectioneze cei 2% din impozit completand declaratia 230 de la ANAF pana pe data de 25 mai.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.