Povestea continuă

Fluierul final de la ultima partida nu a adus rezultatul pe care ni l-am dorit cu toții, dar asta este frumusețea acestui joc frumos pe care cu toții îl iubim. Nu s-a terminat încă.

Jucătorii și staff-ul dedicat, și-au vărsat sângele, transpirația și lacrimile pe teren în acest sezon. Ne-am confruntat cu multe provocări, o luptă pentru supraviețuire, o echipă puternică și presiunea unui oraș pe umerii noștri. Totuși, nu am renunțat niciodată.

Vreau să le transmit susținătorilor noștri fenomenali și fanilor că suportul lor pentru această echipă a fost combustibilul nostru. Ne-ați încurajat la victorii și ați fost alături de noi la înfrângeri. Loialitatea și pasiunea voastră sunt întotdeauna inima și sufletul acestui club.

Am venit la acest club pe 1 ianuarie, echipa având la momentul respectiv 13 puncte cu care urmă să înceapă a doua parte a sezonului. Câțiva jucătorii au părăsit echipa, alții s-au alăturat, iar lotul s-a format într-un timp scurt. Nu a fost ușor, jucătorii și staff-ul au trebuit să se adapteze la schimbările necesare în acel moment.

Viziunea noastră este în continuare aceeași, să continuăm în Liga 3 și să lucrăm pentru a atinge obiective mai mari pentru club în viitor.

Capul sus, așteptăm cu nerăbdare următorul meci!

Cecilia Lihv
Presedinte club Olimpia Satu Mare

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +