Play-out, etapa a X-a: Victoria Carei – Olimpia Satu Mare

Ultima etapă a sezonului programează un derby județean trimițând echipa noastră la Carei acolo unde o va întâlni pe Victoria cu începere de la ora 18:00.

Echipa din Carei vine după o înfrângere la Cluj în fața Sănătății, scor 3-0 și ocupă prima poziție în clasamentul play-out-ului cu 40 de puncte acumulate în timp ce echipa noastră a terminat cu un scor alb meciul disputat acasă contra celor de la Lotus Băile Felix în ciuda multiplelor ocazii pe care băieții în galben-albastru le-au avut pentru a marca. Respectivul rezultat a pecetluit însă retrogradarea echipei noastre ea ocupând locul cinci în clasamentul play-out-ului cu 29 de puncte acumulate.

Astfel singura miză a acestui joc este aceea de a termina cu capul sus un sezon greu pe care echipa noastră l-a avut în liga a III-a și conform mesajului lui Remi Emeriau băieții noștri vor da totul pentru a face un meci bun și a obține un rezultat bun dat fiind și faptul că între cele două echipe au existat unele orgolii de-a lungul timpului.

În sezonul regular, la Satu Mare, Victoria Carei s-a impus cu 2-1, fiind singura echipă care a reușit să învingă în sezonul regular echipa noastră pe teren propriu. În retur, Victoria Carei s-a impus la Carei, scor 4-2 după ce băieții noștri au avut 2-1 pe tabela de marcaj. În play-out, la Satu Mare, meciul s-a terminat cu scorul de 3-3, asta după ce la scorul de 1-0 pentru Olimpia arbitrul acelei partide a anulat un gol perfect valabil a lui Remi Emeriau.

Într-un clasament al locului cinci din play-out făcut peste toate cele zece serii din liga a III-a, echipa noastră se află pe locul 2 la egalitate de puncte, 29, cu Petrolul Potcoava (seria a VI-a) doar Tricolorul Breaza (seria a IV-a) acumulând 33 de puncte înaintea ultimei etape.

Meciul de sâmbătă va fi arbitrat la centru de către Kemenes Norbert (Baia Mare – Maramureş) ajutat la cele două tuşe de Muresan Cristian Gheorghe (Cavnic – Maramureş) şi Seiche Lazăr Flavius (Sânmihaiu Almaşului – Sălaj). Observator arbitrii va fi domnul Salomir Marian (Cluj-Napoca – Cluj) iar delegat de joc va fi domnul Chirilă Iosif Cosmin (Alba Iulia – Alba).

Mesajul lui Remi Emeriau

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +