Play-out, etapa a VII-a: Olimpia Satu Mare – Minaur Baia Mare

O nouă filă a „Derby-ului Nordului” se va scrie marți, 7 mai 2024, când echipa noastră o va întâlni acasă, pe stadionul Someșul, pe Minaur Baia Mare, de la ora 18:00.

Minaur Baia Mare este singura echipă care nu a pierdut până acum niciun meci în play-out. Băimărenii au patru victorii și două remize și ocupă locul trei în clasamentul play-out-ului cu 28 de puncte. Etapa trecută Minaur s-a impus acasă în fața celor de la Lotus Băile Felix, scor 2-0.

Echipa noastră vine după o victorie pe teren propriu în fața celor de la Sănătatea Cluj, scor 2-0, victorie care o menține în lupta pentru evitarea retrogradării. Olimpia are două victorii, două remize și două înfrângeri în play-out și ocupă locul cinci în clasament la egalitate de puncte cu Sănătatea Cluj, 25, dar cu un gol mai puțin.

Cele doua echipe s-au mai întâlnit în acest sezon de două ori în sezonul regular când Minaur Baia Mare s-a impus acasă în etapa a II-a scor 3-0 și în etapa a XI-a când Olimpia Satu Mare s-a impus acasă printr-un gol marcat la ultima fază de Maris Duca, scor 1-0. În cea de-a doua etapă a play-out-ului Minaur Baia Mare a câștigat acasă cu 4-2, golurile echipei noastre fiind înscrise de Remi Emeriau.

Meciul de marți fi arbitrat la centru de către Nagy Vladimir Andrei (Măhăceni – Alba) ajutat la cele două tuşe de Cozorici Ioan (Zalău – Sălaj) şi Nagy Daniel (Mediaş – Sibiu). Observator arbitrii va fi domnul Moisin Sebastian (Oradea – Bihor) iar delegat de joc va fi domnul Suciu Ioan Viorel (Târgu Mureş – Mureş).

Pentru a-și îndeplini obiectivul dar și pentru a spăla rezultatul din etapa a II-a a play-out-ului, echipa noastră, la fel ca etapa trecută, trebuie să învingă echipa din Baia Mare, astfel vă așteptăm in număr cât mai mare să îi susțineți pe băieții noștri așa cum ați făcut-o și cu Sănătatea Cluj etapa trecută, să fiți al doisprezecelea jucător.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +