Play-out, etapa a IX-a: Olimpia Satu Mare – Lotus Băile Felix

În ultimul joc de pe teren propriu din acest sezon echipa noastră primește vizita bihorenilor de la Lotus Baile Felix, sâmbătă 18 mai 2024, cu începere de la ora 16:00 pe stadionul Someșul.

Lotus Baile Felix a remizat etapa trecută acasă cu Sănătatea Cluj, scor 3-3, după ce la pauză avea un avantaj de trei goluri pe tabela de marcaj. Bihorenii ocupă locul doi în clasamentul play-out-ului cu 36 de puncte însă într-un clasament ce cuprinde doar meciurile din play-out Lotus Băile Felix e de abia pe locul cinci cu 9 puncte acumulate.

Echipa noastră a stat etapa trecută cand trebuia să joace cu Minerul Ocna Dej, echipa care s-a retras din campionat după etapa a IV-a, astfel că Olimpia a câștigat meciul la masa verde. Cu toate acestea pentru a nu-și ieși din formă, galben-albaștri au jucat un meci amical la Negrești-Oaș cu Oașul meci pe care l-au câștigat cu scorul de 4-3. În clasamentul play-out-ului Olimpia Satu Mare ocupă locul cinci cu 28 de puncte iar într-un clasament făcut doar pe meciurile din play-out echipa noastră este pe locul 3 cu 11 puncte acumulate.

Meciul de sâmbătă va fi arbitrat la centru de către Baciu Andrei (Botoşani – Botoşani) ajutat la cele două tuşe de Noroc Mihaita Adrian (Botoşani – Botoşani) şi Ţurcanu Ionuţ (Coţuşca – Botoşani). Observator arbitrii va fi domnul Szabo Gero (Cluj-Napoca – Cluj) iar delegat de joc va fi domnul Toth Iosif (Ernei – Mureş).

Pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare echipa noastră trebuie să învingă sâmbătă pe Lotus Băile Felix, așa că vă așteptăm să-i încurajați pe băieții în galben-albastru sâmbătă de la ora 16:00 la ultimul meci pe teren propriu din acest sezon.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +