Platanul Marna – Olimpia MCMXXI 0-7 (0-4)

In acest weekend a început returul ligii a V-a. Astfel Olimpia MCMXXI a fost programata pentru prima etapa a returului, în deplasare la Platanul Marna.

Astfel pentru acest meci, antrenorul galben-albaștrilor, Nelu Donca a început meciul în următoarea formula de joc: Adrian Crișan – Călin Turșuc (cpt.), Bogdan Ile, Denis Chivari, Marius Oprea, Sergiu Pop Silaghi, Florin Puți, Gheorghe Filimon, Mihai Sician, Nagy Leonard, Srepler Erich.

Rezerve: Vlăduț Duca – George Lăpușan, Alex Tirtiu, Patrick Mitrașca, Nagy Norbert, Cuth Ioan, Mihai Marius

Cei de la Platanul Marna au început meciul în următorul unsprezece: Laurențiu Vădan – Dorin Matis, Dorin Maris, Mihai Todea, Florin Cotut, Valentin Maris, Gheorghe Brandus, Ilie Onet, Ștefan Fuzi, Patrick Boros, Norbert V.

Rezerve: Nagy Norbert, Cristian Astalîs, Rareș Gazdac, Răzvan Fuzi, Cătălin Racolța

Brigada de arbitrii a fost formata din Rad Bogdan la centru si Szakacs Zsolt, Marian Beniamin, tusieri, în timp ce observator pentru acest meci a fost Kegyes Adalbert.

Pe o vreme foarte frumoasa, numai buna pentru fotbal, Olimpia MCMXXI a deschis destul de repede scorul, în minutul 7 prin Erich Srepler. Olimpia MCMXXI a mai reușit sa mai modifice încă de trei ori tabela de marcaj în favoarea lor prin Marius Oprea pentru 0-2, apoi prin același Erich Srepler pentru 0-3 și prin Mihai Sician pentru 0-4.

Cel de al doilea mitan a fost unul presărat cu multe ocazii de gol, cei de la Marna având și ei doua transversale, iar Olimpia MCMXXI cel putin 5-6 ocazii clare de gol însa mingea parca nu dorea sa intre în poarta. Pana la urma în ultimele 10 minute de joc Olimpia MCMXXI a reușit sa mai înscrie de trei ori prin Florin Puti, Ioan Cuth si Norbert Nagy.

Astfel Platanul Marna – Olimpia MCMXXI s-a încheiat cu scorul de 0-7.

Galben-albaștrii sătmăreni își continua seria de victorii din acest sezon, ajungând la cea de a treisprezecea victorie consecutiva, zece în campionat și trei în Cupa României.

Si la acest meci Olimpia MCMXXI a fost însoțita de suporterii galben-albaștrii care au incurajat echipa pe toată durata meciului iar l-a sfârșit au sărbătorit împreuna cu echipa victoria obținută.

Etapa următoare Olimpia MCMXXI primește acasă pe Gloria Moftinu Mare in timp ce Platanul Marna se va deplasa la Speranța Bogdand.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.