Plăcerea pe care ne-o furăm singuri…

Au început campionatele europene mari. Cum nu în toate este permis accesul spectatorilor în proporție de 100%, am urmărit meciurile din Premier league.

Îmi place să le privesc, am trăit un asemenea meci live, la Londra, și când închid ochii, ascultând publicul, mă imaginez între suporteri. Mi-e dor să am câteva zeci de oameni lângă mine, oameni cu care să cânt, să trăiesc și să susțin aceeași echipă. Stăteam și mă gândeam dacă cei pe care i-am privit la TV și-ar susține echipa într-o ligă net inferioară. Și mi-am amintit de Rangers, și despre cum, la greu, nu a fost părăsită de OAMENI.

Din păcate îmi amintesc cum „Olimpia” se umplea când echipa mergea bine, și invers când mergea prost. Și mi-am dat seama că sătmărenii își fură singuri căciula. Pentru că nu Olimpia are nevoie de ei, ci ei de ceva care să îi facă mândri, ceva ce să lase în urmă copiilor, un loc unde să simtă că aparțin. Iar în afară de Olimpia, în județul nostru nu există altceva care să ofere toate acestea. De aceea, simt că sătmărenii își fură singuri starea de bine pe care Olimpia a oferit-o mereu, necondiționat.

Și sunt fraieri, pentru că Olimpia poate oferi toate aceste lucruri atât din prima ligă cât și din liga a patra… Și nu doar de asta sunt fraieri, din păcate…

Autor: Ciprian Bretan

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +