Olimpia Satu Mare – Voința Turț 4-2 (0-1)

In aceasta după-masa, Olimpia MCMXXI Satu Mare a avut programat un meci ce a contat pentru etapa a III-a a ligii a IV-a, împotriva celor de la Voința Turț, meci ce s-a disputat pe stadionul Someșul cu începere de la ora 17:00.

Meciul a fost arbitrat la centru de către Matei Claudiu, ajutat la cele doua tuse de către Zsigrai Cătălin și Raț Sebastian jr.. Observator a fost Vigu Iosif

Nelu Donca, antrenorul galben-albaștrilor, a aliniat pentru acest meci următoarea formula de joc: Duca Vladut – Nagy Leonard, Alin Lung, Tursuc Calin (cpt.), Ile Bogdan, Resende Kennedy, Chivari Denis, Bonta Paul, Lakatos Istvan, Puti Florin, Pop Sergiu

Rezerve: Crisan Adrian – Filimon Gheorghe, Lauruk Ciprian, Vonet Razvan, Sician Mihai, Lapusan George, Grigoras Sorin

De partea cealaltă, antrenorii echipei Voința Turț, Rus Vasile și Les Vasile au început meciul cu următoarea formula de joc: Zimbru Nicolae – Feier Adelin, Dudea Trella, Pit Vasile, Zimbru Florin, Rus Mădălin (cpt.), Fabian Cristian, Zimbru Ioan, Marita Vasile, Farcas Ioan, Catalan Cosmin

Rezerve: Danut Radu – Gherman Razvan, Diudea Darius, Ignat Ionut, Rus Ioan, Stef Nicolae, Tomsa Marinel

Prima repriza a fost una mai putin reușita de către echipa sătmăreană, cei de la Voința Turț reușind mai multe contraatacuri. Unul dintre respectivele contraatacuri reușind sa-l finalizeze cu gol. Astfel la pauza scorul a fost Olimpia Satu Mare – Voința Turț 0-1.

Nelu Donca a făcut trei schimbări care s-au dovedit de bun augur. Au intrat, Lauruk Ciprian, Filimon Gheorghe și Grigoras Sorin, aceștia înlocuindu-i pe Nagy Leonard, Lakatos Istvan și Pop Sergiu.

Astfel Olimpia reușește sa egaleze prin Lauruk Ciprian din penalty, în minutul 52, ca în minutul 58 Puți Florin sa înscrie pentru 2-1 cu capul în urma unei centrări a aceluiași Lauruk Ciprian.

Voința Turț reușește un contraatac în urma căruia obține un penalty și reușește egalarea în minutul 78.

Galben-albaștrii reacționează și reușesc sa înscrie prin Grigoras Sorin, fostul jucător al Voinței Turț, în minutul 87 pentru 3-2, ca în minutul 90 Puti Florin sa stabilească rezultatul final, Olimpia MCMXXI Satu Mare – Voința Turț 4-2.

Si la sfârșitul acestui meci suporterii au sărbătorit victoria alături de galerie care a fost prezenta la meci incurajându-i pe toată durata acestuia.

Meciul dintre echipele de juniori ale celor doua cluburi s-a terminat cu scorul: Olimpia MCMXXI Satu Mare – Voința Turț 0-8

La acest meci în cutia cu donații a fost strânsă suma de 465 lei pentru care va mulțumim.

Etapa următoare Olimpia MCMXXI Satu Mare se va deplasa la Dumbrava unde va întâlni echipa din localitate, Venus.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.