Olimpia Satu Mare, victorie în deplasarea de la Vetiș

În cea de-a doua etapa a Play-off-ului, Olimpia Satu Mare s-a deplasat, sâmbătă, 30 aprilie 2022, la Vetiș, unde a întâlnit echipa din localitate, Viitorul.

Antrenorul nostru, Lulu Dragomir, a început acest meci cu următorul unsprezece: Alex Șugar – Alin Gombar, Alin Lung, Varga Markusz,Robert Chifor, Akman Evran, Antonio Gnandt, Mizsei Zoltan, Florin Palinceac, Raul Ștef, Jakab Martin
Rezerve: Vlăduț Duca – Claudiu Șoproni, Denis Haidu, Raul Raț, Ioan Rus, Darius Catricicău

De cealaltă parte, Cristi Popa, antrenorul Viitorului Vetiș a trimis în teren următoarea formulă de start: Rareș Oșan – Raul Matioc, Vlăduț Țoca, Cosmin Anton, Rareș Mureșan, Luca Crainic, Denis Lazăr, Raul Apai (cpt.), Mihai Sician, Suranyi Raimon
Rezerve: Șerban Palate, Toth Cristian, Alin Merce, Ionuț Tite, Daniele Bodan, Nandor Pop, Maris Duca

Partida a fost arbitrata la centru de către Szabolcs Kovacs ajutat la cele doua tuse de către Soponar Răzvan și Sălăgean Norbert. Observat a fost dl. Liviu Năstruț.

După ce Vetișul a avut câteva centrări în careul Olimpiei, galben-albaștrii sătmăreni, au ieșit pe contraatac și în minutul 9, Florin Palinceac, a reușit sa modifice tabela în favoarea Olimpiei. În minutul 32 Mizsei Zoltan prinde un voleu de la circa 25 de metri si mingea poposește direct in plasa porții vetișenilor, poate cel mai frumos gol văzut în liga a IV-a în acest sezon pana acum. 2-0 pentru Olimpia Satu Mare. Însă Viitorul avea sa reducă din diferență cu un gol marcat din penalty astfel la cabine scorul a fost Viitorul Vetiș – Olimpia Satu Mare 1-2.

La reluarea jocului, în minutul 63, în urma unei centrări, Chifor se înalță peste apărătorii adverși și înscrie cu capul, 3-1 pentru Olimpia Satu Mare, ca în minutul 66, Raul Ștef sa majoreze diferența la 4-1. În minutul 81 Viitorul Vetiș a redus din diferență astfel rezultatul final al meciului a fost Viitorul Vetiș – Olimpia Satu Mare 2-4.

Etapa următoare, Olimpia Satu Mare întâlnește acasă pe Energia Negrești Oaș.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.