Olimpia Satu Mare a terminat campionatul Ligii a II-a, sezonul 2016/2017, pe locul 9

Odată cu meciurile disputate sâmbătă, s-a pus punct ediției 2016-2017 a campionatului Ligii 2 la fotbal. Cum “cărțile” erau deja făcute, în sensul că se cunoașteau de o săptămână promovatele și ultima retrogradată, rezultatele ultimei etape nu au adus modificări importante în clasament.

Totuși, ne vedem obligați să consemnăm că Juventus București și Sepsi Sfântu Gheorghe au promovat în Liga 1 în timp UTA va juca barajul de promovare cu ACS Poli Timișoara. Iar la coadă se află Metalul Reșița care a retrogradat în al treilea eșalon. În același timp, cu tristețe consemnăm că FC Brașov, o echipă care a făcut istorie în țara noastră, a disputat ultimul meci sâmbătâ după care… s-a desființat. Trist! Apoi, Foresta Suceava nu s-a prezentat la Călărași și este în prag de desființare. La fel de trist.

Olimpia?! Formația sătmăreană a realizat scorul ultimei etape și a terminat campionatul pe un modest loc 9. Dar despre Olimpia vom mai vorbi pe parcursul zilelor următoare.
Mai departe, vă reamintim că acest campionat al Ligii 2 trebuia să pornească la drum cu 22 de echipe. Dar două dintre ele au renunțat să se înscrie la start, așa că Liga 2 a început cu 20 de echipe. Alte 4 au abandonat competiția pe parcurs așa că competiția s-a încheiat în 16 echipe. Un campionat modestă ca valoare, făcută varză din lipsă de bani, de investitori, de neputința, indolența și amatorismul Federației, condusă de un habarnist, în ale fotbalului, care a coborât jos de tot ștacheta competiției. Dar aștia sunt și cu aștia defilează Federația. Deocamdată.

Sursa: Informatia Zilei

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +