Olimpia Satu Mare, start cu dreptul în noul sezon al ligii a IV-a Elite, seria A

Azi, 28 august 2021, Olimpia Satu Mare a întâlnit pe stadionul Someșul din Satu Mare, pe Energia Negrești Oaș într-un meci ce a contat pentru etapa I a ligii a IV-a Elite, seria A.

Ion Dragomir, antrenorul echipei noastre, a început acest meci cu următorul unsprezece: Vlăduț Duca – Călin Turșuc, Alin Lung, Florin Palinceac, Ciprian Lauruk, Evran Akman, Roger Kecskes, Denis Haidu, Zoltan Miszei, Raul Ștef, Erich Șrepler.

Rezerve: Darius Ciontoș, Mate Varga, Lucian Dascăl, Alin Gombar, Ryan Radwan, Darius Catricicău, Nandor Suveg, Adrain Sabău.

De cealaltă parte, antrenorul Energiei din Negrești Oaș, Vasile Pop, a trimis în teren următorul unsprezece: Răzvan Pop – David Medve, Răzvan Lupu, Lucian Pop, Ioan Huszti, Gheorghe Solomeș, Lucian Homorozan, Vasile Pop, Sebastian Balog, Mihai Gherghel, Vasile Pomean.

Rezerve: Andrei Gergely, Marius Hodor, Marius Pop, Sebastian Stan, Valentin Chiver, Flavius Goja, Lucian Lohan.

Partida a fost arbitrată la centru de către Bathory Ștefan, ajutat la cele doua tușe de către Toth Kristian și Moisa Florin. Observator a fost Marcel Savaniu.

A fost un meci echilibrat cu ocazii la ambele porți singurul gol al partidei a fost semnat de către Florin Palinceac in minutul 56 care a scăpat pe partea stângă, în direcția de atac a galben-albaștrilor, singur cu portarul advers și l-a învins cu un șut la colțul lung.

Astfel, Olimpia Satu Mare, pornește cu dreptul în noul sezon al ligii a IV-a Elite, seria A, învingând pe Energia Negrești Oaș cu 1-0 iar următoarea etapă va întâlni în deplasare echipa Turul Micula.

La finalul meciului suporterii galben-albaștrilor au cântat alături de favoriții lor așa cum obișnuiesc mereu.

In meciul dintre echipele de juniori ale celor două cluburi, Olimpia Satu Mare s-a impus cu scorul de 4-2.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +