Olimpia Satu Mare – Speranța Halmeu 11-0

In prima etapa din sezonul 2019/2020 a ligii a IV-a Olimpia Satu Mare a întâlnit pe Speranța Halmeu, într-un meci ce s-a desfășurat pe stadionul Someșul cu începere de la ora 18:00.

Meciul a fost arbitrat de către Bathory Stefan la centru, ajutat la cele doua tuse de către Pop Emanuel și Jennifer Damian. Observator a fost Vigu Iosif.

Nelu Donca a aliniat la start următoarea formula: Crișan Adrian – Alin Lung, Lauruk Ciprian, Turșuc Călin (c), Filimon Gheorghe, Lăpușan George, Vonet Răzvan, Chivari Denis, Bonta Paul, Grigoraș Sorin, Srepler Erich.

Rezerve: Nagy Leonard, Pop Sergiu, Ile Bogdan, Lakatos Istvan, Sician Mihai, Resende Kennedy, Puți Florin

Olimpia a deschis foarte repede scorul, astfel ca în minutul 1 era deja în avantaj, Paul Bonta reușind sa perforeze poarta celor din Halmeu. Apoi în minutul 10 Lăpușan a înscris pentru 2-0. Grigoraș a urmat și el exemplul colegilor săi reușind sa înscrie și el pentru 3-0 în minutul 13. Lauruk, noul nostru fundaș înscris și el de doua ori, mai întâi în minutul 24 iar apoi în minutul 34. Eric Srepler a închis tabela la pauza cu un gol marcat în minutul 45.

Scoru inregistrat la pauza a fost: Olimpia Satu Mare – Speranta Halmeu 6-0.

Iureșul galben-albastru nu avea sa se termine însa aici, astfel ca în cea de a doua repriza băieții noștri au reușit sa introducă încă de cinci ori în plasa porți Speranței din Halmeu. Mai întâi a făcut-o Erich Srepler în minutul 60 pentru 7-0, apoi Lauruk în minutul 67 pentru 8-0, Florin Puti în minutele 72 și 80 pentru 9-0 respectiv 10-0, ca Paul Bonta sa închidă tabela la 11-0 pentru Olimpia Satu Mare.

Din donațiile voastre la meciul de astăzi s-a strâns suma de 342 de Lei. Vă mulțumim!

Pentru echipa noastră urmează sâmbăta viitoare primul meci în deplasare din noul sezon pe terenul echipei Energia Negresti Oas!

#OlimpiaSuntemNoi

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.