[VIDEO] Olimpia Satu Mare și-a reluat pregătirile pentru Liga a III-a

Luni la prânz, la stadionul Someșul, a avut loc o primă conferință de presă a Olimpiei Satu Mare după accederea în eșalonul al treilea al fotbalului românesc.

În fața reprezentanților presei locale au fost prezenți antrenorul nostru, Cristian Popa, președintele clubului, Cosmin Miclăuș, managerul sportiv, Sergiu Tăbăcaru și Rareș Miclăuș, reprezentant comunicare și mass-media.

În săptămânile ce au trecut Stadionul Someșul a fost omologat pentru disputarea meciurilor din liga a III-a și s-au făcut demersurile necesare pentru afilierea clubului la Federația Română de Fotbal (FRF) plătindu-se inclusiv acea taxă de garanție către FRF de 20 de mii lei. Între timp conducerea clubului așteaptă un răspuns la cererea făcută către primărie pentru a juca meciurile pe stadionul Olimpia – Daniel Prodan, cerere la care încă nu s-a primit niciun răspuns. Bugetul, la care se lucrează, va fi unul între 150 de mii și 250 de mii de euro, buget provenit din sponsorizări, care vor veni eșalonat pe durata întregului sezon. De asemenea va fi depus un proiect către Consiliul Județean în cadrul programului pe baza legii 350, lege prin care se pot acorda bani publici de către autoritățile locale pentru finanțarea proiectelor sportive.

Pentru suporteri există abonamente pentru noul sezon, în valoare de 120 lei, fulare la 45 lei și tricouri la 40 lei. De asemenea echipamentul din sezonul recent încheiat urmează a fi scos la vânzare odată ce va sosi noul rând de echipament pe care Olimpia îl va folosi în noul sezon.

La capitolul jucători se dorește să se formeze un lot de 23 de jucători, trei portari și 20 de jucători pentru a avea concurență pe posturi, toți străinii prezenți în lotul echipei sezonul trecut, mai puțin Pedro Araujo, semnând noi contracte cu clubul nostru. La capitolul achiziții, a revenit la echipă portarul Alex Sugar, împrumutat de la SCM Zalău iar Cosmin Anton, fost jucător la Negrești-Oaș, a semnat și el cu echipa noastră. În perioada următoare vor mai fi în probe jucători din Franța și Bahamas. Pentru sezonul de liga a III-a staff-ul tehnic va fi format din Cristian Popa, antrenor principal, secondat de Csaba Fedak și Ovidiu Suciu antrenor cu portarii.

Lotul de jucători s-a reunit luni la ora 18:00 în vederea efectuării primului antrenament după promovarea în liga a III-a.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +