Olimpia Satu Mare se califică în semifinala campionatului de pe locul doi

În cea de-a V-a etapa a ligii a IV-a Elite, seria A, Olimpia Satu Mare s-a deplasat la Beltiug unde a întâlnit-o pe Știința.

Lulu Dragomir a început acest meci trimițând în teren următorul unsprezece: Sugar Alex – Lung Alin, Silaghi Mario, Turșuc Calin(cpt.), Palinceac Florin, Mizsei Zoltan, Rat Raul, Chivari Denis, Suveg Nandor, Ștef Raul, Srepler Erich

Rezerve: Ciontos Darius, Gombar Alin, Haidu Denis, Gindea Igor, Sabou Catalin, Sician Mihai, Crainic Luca, Kovary Rolland, Catricicau Darius

De cealalta parte Stiinta Beltiug a inceput meciul cu urmatorul unsprezece: Chereches Raul – Puskas Szabolcs, Toca Vladut, Chifor Robert, Lorincz Norbert, Soproni Claudiu, Micas Adrian, Baciu Marius, Merce Alin, Bonea Alex, Smical Ionut

Rezerve: Nichita Florian, Balintfi Norbert, Cadar Pavel, Temian Ovidiu

Partida a fost condusă de o brigadă de arbitrii care l-a avut la centru pe Kovacs Szabolcs ajutat la cele două tușe de Kopriva Zsolt și Sălăgean Norbert. Observator: Papp Ioan.

În minutul 14 Știința Beltiug a deschis scorul în urma unui penalty executat de Merce Alin.

În minutul 17 în urma unei centrări de pe partea dreapta a lui Rat Raul, Mizsei Zoltan a înscris printr-o lovitură de cap.

Mizsei Zoltan execută o lovitură liberă de pa partea stângă dar mingea zguduie doar plasa laterala a porții Științei.

În minutul 30 in urma unei bâlbâieli a apărării Beltiugului, portarul Științei ciocnindu-se cu un fundaș, Suveg Nandor este atent și profită de acest lucru îndeplinind o simplă formalitate înscriind cu poarta goală, 2-1 pentru Olimpia.

Acesta avea să fie și scorul înregistrat la pauză.

Minutul 61 un șut al Științei de la aproximativ 30 de metri îl întinde serios pe portarul Olimpiei, Sugar Alex, care scoate de la rădăcina bării.

În minutul 62 Mizsei Zoltan execută o lovitură liberă de pe partea dreaptă însă portarul Beltiugului este la post și reține în doi timpi.

Minutul 73, Știința Beltiug recuperează o minge în jumătatea proprie și o surprinde pe Olimpia pe un contra-atac reușind egalarea, 2-2.

În minutul 78, Micaș Adrian dă o pasă în partea dreaptă unde îl găsește pe atacantul advers acesta rămânând singur cu portarul Olimpiei, înscrie și o duce pe Știința în avantaj, 3-2.

Astfel Știința Beltiug – Olimpia Satu Mare s-a încheiat cu scorul de 3-2.

Olimpia se califica in semifinalele campionatului ligii a IV-a Elite de pe locul doi din seria A unde va întâlni, marți, 4 mai 2021, pe ocupanta primului loc din seria B, adică pe Victoria Carei.

Autor: Ciprian Corondan

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +