Olimpia Satu Mare s-a impus și în meciul retur împotriva celor de la Unirea Păulești

Azi, 30 octombrie 2021, Olimpia Satu Mare a făcut deplasarea la Petin, unde a întâlnit formația Unirea Păulești într-un meci ce a contat pentru etapa a X-a a ligii a IV-a Elite, Seria A.

Pentru această partidă, Ion Dragomir, antrenorul galben-albaștrilor a aliniat următorul unsprezece de start: Vlăduț Duca – Alin Lung, Darius Catricicău, Călin Turșuc (cpt), Alin Gombar, Kecskes Roger, Florin Palinceac, Evran Akman, Mizsei Zoltan, Raul Ștef, Srepler Erich
Rezerve: Mezei Tamas, Lucian Dascăl, Adrian Sabou, Radwan Ryan, Mihai Sician, Ioan Rus

De cealaltă parte antrenorul Unirii Păulești, Sorin Marian, a început meciul cu următoarea formulă: Hebe Lucian – Lucian Giurgiuman, Ionuț Moldovan, Răzvan Vonet, Sergiu Matei, Adrian Varga, Claudiu Opriș, Daniel Godje, Radu Socaciu, Gabriel Costea, Petre Costea
Rezerve: Florian Bucurenciu, Eduard Bob, Daniel Botos, Giani Gorga, Marius Oprea, Marian Caraba

Partida a fost arbitrată de brigada de arbitrii condusă la centru de Kovacs Szabolcs ajutat la cele doua margini de către Kopriva Zsolt si Norbert Sălăgeanu, iar observator a fost Marcel Savaniu.

Olimpia Satu Mare a început bine jocul și în minutul 15 tabela avea sa fie modificată de către Florin Palinceac care aducea formația galben-albastra in avantaj. După nici patru minute, Mizsei Zolatn avea să mărească diferența la 2-0 în favoarea Olimpiei scor cu care s-a intrat la cabine.

La reluarea jocului același Mizsei Zoltan avea sa trimită mingea în bară, în minutul 50, după o pasă primită în adâncime de la Srepler Erich. Unirea reduce din diferență în minutul 60 prin Claudiu Opriș, însă Srepler Erich avea sa fie ultimul nume de pe lista marcatorilor acestui meci.

Astfel, Unirea Păulești – Olimpia Satu Mare s-a încheiat cu scorul de 1-3.

La nivelul juniorilor Unirea Păulești – Olimpia Satu Mare 1-1

Etapa următoare, etapa care va fi ultima ce se va disputa în acest an, Olimpia Satu Mare va întâlni acasă pe Recolta Dorolț.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.