Olimpia Satu Mare s-a impus la Beltiug în prelungirile partidei

Azi, 9 octombrie 2021, echipa noastră, Olimpia Satu Mare s-a deplasat la Beltiug unde a întâlnit-o pe Știința într-un meci ce a contat pentru etapa a VII-a a ligii a IV-a Elite, seria A.

Antrenorul nostru, Ion „Lulu” Dragomir a început acest meci cu următorul unsprezece: Vlăduț Duca – Alin Lung, Florin Palinceac, Călin Turșuc (cpt.), Alin Gombar, Mizsei Zoltan, Kecskes Roger, Akman Evran, Gnandt Antonio, Raul Ștef, Srepler Erich
Rezerve: Darius Ciontoș , Adrian Sabou, Mihai Sician, Lucian Dascăl, Radwan Ryan, Ioan Rus, Șuveg Nandor, Darius Catricicău

De cealaltă parte antrenorul Științei Beltiug a trimis în teren următoarea formulă de joc: Ionuț Vlonga – Florin Nichita, Vlăduț Țoca (cpt.), Perișor Leș, Titus Coți, Ovidiu Temian, Alin Ionaș, Alin Merce, Igor Gândea, Norbert Balintfi, Dankai David
Rezerve: Robert Chifor, Marius Baciu, Marcel Ionaș, Victor Ionaș, Marius Toma, Andrei Corodan

Meciul a fost arbitrat la centru de către Marius Omuț ajutat la cele doua margini de către Matica Marius Ionuţ și Urs George Cătălin, ambii din judetul Bihor, arbitru de rezerva a fost Bulzan Andrei tot din județul Bihor. Observator a fost Liviu Năstruț.

Echipa noastră, Olimpia Satu Mare, și-a creat câteva ocazii bune de a marca în prima repriză și nimeni nu s-ar fi supărat daca scorul la pauză ar fi fost mai mare, însă unicul gol al Olimpiei din primul mitan a fost înscris de către Mizsei Zoltan cu un șut de la marginea careului de șaisprezece metri.

In cea de-a doua repriză Olimpia a continuat jocul în aceeași nota ca și în prima repriză având patru-cinci ocazii clare de gol însă în minutul 70 Victor Ionaș de la Știința Beltiug a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. Băieții in galben-albastru a încercat sa rămână calmi și și-au creat câteva ocazii bune de a marca până la final și golul a venit in minutul 90+6 când Alin Gombar a înscris golul victoriei Olimpiei.

Astfel Știința Beltiug – Olimpia Satu Mare s-a încheiat cu scorul de 1-2.

La nivelul juniorilor Stiinta Beltiug – Olimpia Satu Mare scorul a fost 1-6.

In etapa următoare, prima etapă a returului, Olimpia Satu Mare are din nou meci în deplasare, la Negrești Oaș, unde o va întâlni pe Energia.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.