[FOTO]Olimpia Satu Mare s-a impus la Doba în fața celor de la Turul Micula

Azi, 23 octombrie 2021, Olimpia Satu Mare a disputat pe terenul de la Doba meciul din etapa a IX-a contra celor de la Turul Micula.

Antrenorul nostru Ion „Lulu” Dragomir a trimis în teren următorul unsprezece: Vlăduț Duca – Florin Palinceac, Alin Lung, Alin Gombar, Calin Turșuc (cpt.), Akman Evran, Kecskes Roger, Suveg Nandor, Srepler Erich, Raul Ștef, Ioan Rus
Rezerve: Mezei Tamas – Radwan Ryan, Lucian Dascăl, Adrian Sabou, Mihai Sician, Gnandt Antonio, Darius Catricicău

De cealaltă parte Turul Micula a început meciul în următoarea formulă : Adrian Crișan – Petikes Mihaly, Vlad Negrean, Zsilo Csaba, Szabo Mark, Pal Adam, Tar Robert, Marius Pop, Gheorghe Boitor, Csaszar Alex, Nagy Levente
Rezerve: Kosa Kristof, Mester Sandor.

Partida a fost arbitrată de către Bathory Stefan asistat la cele două tușe de către Nagy Szabolcs și Jennifer Damian. Observator a fost Bogdan Tincu.

Olimpia a deschis scorul in minutul 27 prin Suveg Nandor în urma unei centrări venite de pe partea dreapta de la Srelper Erich iar Alin Gombar a urcat scorul la 2-0 pentru Olimpia Satu Mare in minutul 45 când l-a învins pe portarul celor de la Turul Micula, Adrian Crișan, cu un trasor expediat de la circa 20 de metri.

La reluarea jocului pe lista marcatorilor și-au trecut numele mai întâi Srepler Erich si mai apoi în minutul 87 Raul Ștef astfel Olimpia Satu Mare – Turul Micula s-a terminat cu scorul de 4-0.

Etapa următoare Olimpia Satu Mare va întâlni în deplasare pe Unirea Păulești.

Galerie foto realizată de Erik Geiger / GG Images

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.