Olimpia Satu Mare s-a impus azi la Decebal

Olimpia Satu Mare s-a deplasat azi la Decebal unde a întâlnit ocupanta ultimului loc, Luceafărul Decebal, in cadrul etapei a VI-a a ligii a IV-a Elite, seria A.

Galben-albaștrii au început acest meci în următoarea formulă de joc: Vladut Duca – Calin Tursuc (cpt.), Alin Lung, Ciprian Lauruk, Florin Palinceac, Alin Gombar, Akman Evran, Mizsei Zoltan, Antonio Gnant, Raul Ștef, Erich Srepler.
Rezerve: Darius Ciontoș – Kecskés Roger, Suveg Nandor, Mihai Sician, Lucian Dascăl, Radwan Ryan, Adrian Sabău, Ioan Rus

De cealalta parte Luceafarul Decebal a inceput meciul aliniind urmatorul unsprezece: Raul Chereches – Vladut Bumba (cpt.), Andrei Balogh, Cristian Schenelenperger, Sorin Pop, Florin Puti, Claudiu Ciocotisan, Ion Sima, Niculae Pintea, Stefan Stuleanec, Marius Schenelenperger
Rezerver: Lucian Iarmos, Vlad Sztuleanik

Partida a fost arbitrată la centru de către Marius Omuț asistat la cele două margini de către Botos Roland si Moisa Florin. Observator a fost Iosif Vigu.

A fost un meci disputat cu ocazii la ambele porți, Olimpia a deschis însă rapid scorul în minutul 7 prin Erich Srepler, a urmat o serie de ratări însă scorul nu s-a mai schimbat până la pauză. In cea de a doua repriza tot Olimpia a fost cea care a modificat tabela de marcaj, în minutul 72, din penalty, prin Miszei Zoltan, care a urcat diferența la doua goluri in favoarea Olimpiei Satu Mare.

Pana la finalul meciului tabela a rămas nemodificată astfel că Luceafărul Decebal – Olimpia Satu Mare s-a încheiat cu scorul de 0-2. Olimpia Satu Mare obține astfel o victorie meritată după ce pierduse doua meciuri consecutive.

La nivelul juniorilor Luceafărul Decebal – Olimpia Satu Mare 2-6.

In etapa următoare Olimpia se va deplasa la Beltiug unde va întâlni echipa locala Știința.

Pozele au fost realizate de către GG Images

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.