[FOTO] Olimpia Satu Mare rămâne neînvinsă pe teren propriu

Cea de-a IV-a etapa a ligii a III-a, seria a X-a, a adus în calea Olimpiei Satu Mare, echipa CSM-ului sătmărean, într-un meci disputat pe stadionul Someșul în fața unui public numeros, aproximativ 3000 de spectatori.

Pentru acest meci antrenorul nostru, Cristian Popa a trimis în teren următorul unsprezece de start: Siwiek Patru – Ioan Corba, Aidibe Maxime, Luca Feher, Florin Palinceac, Rubén Bodea, Laurențiu Caba, Raul Ștef (cpt.), Cosmin Anton, Remi Emeriau, Daniel Feier
Rezerve: Șugar, Bonea, Panin, Bicknell, Bodan, Cătuna, Varga, Zbona, Batin, Ștef

De cealaltă parte, Cosmin Iuhas a început în următoarea formula: Modovan – Apai, Lazăr, Copaci, Micaș, Chinde, Vidrășan, Adam, Zsiga (cpt.), Pop, Samake
Rezerve: Berbeacă – Prodan, Bura, Vereguț, Șter, Suveg, Tamaș, Mărieș

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Cluj-Napoca, arbitru la centru fiind Bodocan Narcis ajutat la cele doua tușe de către Pojar Paul si Revnic Alin. Delegat de joc a fost domnul Gabor Tiberiu din Reghin iar observator arbitrii Ștefănuți Claudiu din Năsăud.

Lovitura de start a fost dată de către Nelu Donca, primul antrenor al echipei noastre și de către Oli Molnar, suporter al Olimpiei aflat la ceas aniversar.

Olimpia Satu Mare a început bine meciul pe care l-a avut în mana pana la golul superb marcat de Cosmin Anton din lovitura libera in minutul 19 al meciului, după care CSM Satu Mare a reușit egalarea in minutul 31 prin Chinde, ca înainte de fluierul final al primei reprize, Samake să reușească să ridice scorul la 2-1 în favoarea CSM-ului.

La reluarea jocului același Chinde și-a mai trecut odată numele pe lista marcatorilor, ridicând la 3-1 scorul de pe tabela. Elevii lui Cristi Popa nu s-au lăsat intimidați de scor și în minutul 64, Luca Feher a redus din diferență cu o lovitură de cap mingea poposind în vinclul porții lui Moldovan. Odată cu acest gol, galeria Olimpiei, care de altfel și-a încurajat favoriții pe întreaga durată a partidei, a început să creeze o emulație în tribune, publicul prezent la meci simțind că se poate mai mult. De asemenea Cristi Popa a făcut o mutare inspirată de pe bancă, introducându-l pe Alex Bonea în locul lui Remi, iar acesta avea sa înscrie golul egalizator, 3-3, în urma unei gafe a portarului Moldovan, în primul minut al prelungirilor.

A fost un meci cum nu s-a mai văzut de mult la Satu Mare, un meci cu goluri multe un meci în care galeria Olimpiei care e prezentă la toate meciurile echipei favorite a reușit să creeze o emulație în tribune lucru ce a fost simțit de public, care alături de galerie a încurajat-o pe Olimpia pentru a obține un punct cât o victorie în cel de-al treilea meci jucat acasă de către galben-albaștri. Dorim astfel sa mulțumim publicului prezent la meci și să-i transmitem că îl mai asteptăm și la următoarele meciuri alături de noi. De asemenea dorim sa felicitam băieții din teren și staff-ul tehnic pentru efortul depus înainte de meci și în timpul lui.

Astfel Olimpia Satu Mare rămâne neînvinsă pe teren propriu în acest sezon acumulând trei puncte urmând ca etapa următoare să facă deplasarea la Lotus Băile Felix.

Credit foto: Sebastian Tăbăcaru

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +