[FOTO] Olimpia Satu Mare obține primul punct în Liga a III-a

Vineri, 25 august 2023, începând cu ora 18:00, galben-albaștrii au întâlnit acasă, pe stadionul Someșul din Satu Mare, în prima etapă a Ligii a III-a pe Sănătatea Cluj.

Pentru acest meci antrenorul nostru, Cristian Popa a trimis în teren următorul unsprezece: Sugar Alex – Batin Denis, Aidibe Maxime, Bodan Daniele, Palinceac Florin, Caba Laurențiu (78 Maris Duca), Zbona Andrei, Ștef Raul (87 Cătună Alin), Anton Cosmin, Bonea Alex (87 Gorba Ioan), Emeriau Remi (72 Feier Daniel).

Francisc Dican, antrenorul celor de la Sănătatea Cluj a început meciul cu următorul unsprezece: Bogdan Checicheș – Cătălin Creț, Cătălin Mureșan (46 Szölösi Márton), Andrei Ștefan, Casian Cîmpean, Alexandru Lakatos (60 Dorin Goga), Raul Sarosi, Paul Denis, Darius Ceaca (60 Norris Zanc), Darius Vescan (67 Vlad Lujerdean), Alehandro Espinosa (57 Andrei Dioszegi)

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Arad avându-l la centru pe Jurca Tudor și la cele doua tușe pe Băla Casian si Cășuț Cristian.

Olimpia a deschis rapid scorul în minutul prin Remi acesta primind o pasă din partea lui Ștef în careul de șaisprezece metri. Rămas singur cu portarul Remi îl execută și modifică tabela.

În minutul 26 clujenii reușesc să egaleze în urma unei neînțelegeri a apărării sătmărene, aceștia oprindu-se din acțiune având impresia că este offside însă clujenii continuă faza și Andrei Ceaca trimite mingea în plasă, 1-1.

În minutul 43, Anton îl găsește în atac cu o pasă filtrantă pe Andrei Zbona care se debarasează de un fundaș advers și urcă scorul la 2-1 pentru Olimpia Satu Mare, scor ce va ramane neschimbat pana se va intra la cabine.

La reluarea jocului, în minutul 53, Ștef execută o lovitură liberă, însă mingea trece puțin peste transversala porții clujenilor. În minutul 79, clujenii reușesc egalarea prin Norris Zanc, 2-2. În minutul 90+1, Dorin Goga îl întinde serios pe Alex Sugar, însă portarul sătmărean e la post și respinge în corner.

Scorul a rămas neschimbat pană la finalul meciului, Olimpia Satu Mare reușind astfel să obțină primul punct în Liga a III-a în fața a aproximativ 800 de spectatori.

Etapa următoare, Olimpia Satu Mare se deplasează la Baia Mare unde o va întâlni, vineri 1 septembrie cu începere de la ora 17:00, pe Minaur.

Credit foto: Sebastian Tăbăcaru

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +