[FOTO]Olimpia Satu Mare, o noua victorie în noul sezon al ligii a IV-a

În cea de a II-a etapa a ligii a IV-a, Olimpia Satu Mare a întâlnit, acasă, într-un meci disputat pe stadionul Someșul din Satu Mare, miercuri, 21 aprilie 2021, cu începere de la ora 18:00 pe Talna Orașu Nou, echipă de la care suporterii își doreau revanșa după înfrângerea suferită sezonul trecut in deplasarea de la Orașu Nou.

Astfel, antrenorul nostru, Lulu Dragomir a aliniat pentru această partidă, următorul unsprezece de start: Sugar Alex – Lung Alin, Silaghi Casian, Turșuc Calin (cpt.), Palinceac Florin, Mizsei Zoltan, Raț Raul, Chivari Denis, Gombar Alin, Ștef Raul, Srepler Erich

Rezerve: Ciontoș Darius – Gîdea Igor, Haidu Denis, Sabou Cătălin, Kovary Rolland, Crainic Luca, Suveg Nandor, Blaga Ricardo, Catricicău Darius

Oaspeții noștri, Talna Orașu Nou au început meciul in următoarea formula: Miclea Daniel – Zaharia Radu, Boje Ioan, Bere Casian, Homorozan Lucian, Pop Calin, Erdei Sandor (cpt.), Filip Denis, Demian Marian, Oros Adrian, Macovei Gabriel

Rezerve: Negru Alin, Fedorca Michel, Bute Janos, Torz Dumitru, Mîndruț Leonrad, Suciu Tudor, Coza Adrian, Medve David

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de Mazilu Ovidiu, asistat la cele doua tușe de către Matei Claudiu și Lukacs Levente.

Observator: Ziman Cornel

În minutul 4 Talna are prima ocazie, în urma unui corner, Homorozan Lucian se înalță dintr-un mănunchi de jucători și reia cu capul pe lângă poarta Olimpiei.

În minutul 8, in urma unui fault Gombar Alin centrează în careul echipei din Orașu Nou, însă Ștef Raul trimite peste poarta.

În minutul 13, Gombar Alin executa o lovitura liberă peste zidul Talnei, însă portarul Miclea Daniel retine fără probleme.

În minutul 24, Ștef Raul are o incursiune pe partea dreaptă, combină cu Gombar Alin care șutează la coltul lung însă portarul Talnei scoate de la rădăcina barei, o minge pe care scria gol, .

În minutul 36, același Gombar Alin îl mai pune odată la încercare pe portarul Miclea, expediind o ghiulea care se ducea sub transversală dar cu un ultim efort acesta reușește sa împingă mingea peste poarta.

În minutul 43, un urma unui atac pe partea dreapta Talna Orașu Nou deschide scorul dintr-o centrare.

Astfel la pauza, Olimpia Satu Mare – Talna Orașu Nou a fost 0-1.

Cea dea a II-a repriza începe cu o schimbare pentru Olimpia Satu Mare, Crainic Luca înlocuindu-l pe Raț Raul.

În minutul 56, in urma unei centrări a lui Ștef Raul de pe partea dreapta, Srepler Erich se înaltă peste apărarea adversă si înscrie cu capul, aducând egalarea.

În minutul 66. Talna expediază o minge care trece de puțin pe lângă vinclul porți apărate de Sugar Alex.

În minutul 67, Gombar Alin a fost inlocuit de Haidu Denis.

În minutul 68, mingea ajunge la Srepler Erich care de la 23 de metri expediaza un sut la coltul lung iar mingea intra in poarta, Olimpia trecand astfel in avantaj, 2-1.

În minutul 80, Ștef Raul centrează de pe partea dreapta, portarul echipei din Orașu Nou scapă mingea însă Srepler Erich atent trimite mingea in poarta goala declanșând fiesta in tabăra olimpistă.

În minutul 85, Lulu Dragomir, efectuează si cea de a treia schimbare, scoțându-l pe Srepler Erich, cel care a reușit si in meciul de azi un hattrick si introducându-l-l pe Gîdea Igor.

Pana la finalul partidei tabela a rămas neschimbată, deci Olimpia Satu Mare – Talna Orașu Nou s-a încheiat cu scorul de 3-1. Olimpia acumulează 6 puncte după primele doua etape, iar în etapa următoare, ce va avea loc duminica, 25 aprilie, va întâlni în deplasare pe Unirea Păulești.

Autor: Ciprian Corondan

Galerie foto realizată de GG Production

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.