Olimpia Satu Mare își continua seria victoriilor în liga a IV-a

Azi, cu începere de la ora 17:00 Olimpia MCMXXI Satu Mare a avut programat un meci împotriva celor de la Victoria Apa, meci ce a contat pentru etapa a V-a a ligii a IV-a, seria A Satu Mare.

Meciul a fost arbitrat la centru de către Peneghi Serban fiind ajutat la cele doua tuse de către Matei Claudiu și Damian Jennifer D.. Observator a fost Iuhas Ioan.

Pentru acest meci Nelu Donca, antrenorul galben-albaștrilor, a aliniat următorul unsprezece de start: Duca Vladut – Filimon Gheorghe, Tursuc Calin (c), Nagy Leonard, Chifor Robert, Lauruk Ciprian, Codeiro Resende Kennedy, Vonet Razvan, Bonta Paul, Puti Florin, Grigoras Sorin.

Rezerve: Sugar Alex, Lung Alin, Srepler Erich, Chivari Denis, Pop Sergiu, Ile Bogdan, Lakatos Istvan

De partea cealaltă cei de la Victoria Apa au început meciul în următoarea formula: Berinde Bogdan – Olaru Ioan, Muresan Ovidiu, Cuha Darius, Szilaghi Mircea, Szekely Adrian, Bordasi Gabriel, Tulici Bogdan, Szabo Adnold, Somcherechi Denis, Farcas Adrian

Rezerve: Lenghel Vlad – Ian Cristian, Bledea Marian

Meciul a început bine pentru galben-albaștrii ei reușind sa deschidă repede scorul prin Bonta Paul în minutul 5. Cei de la Victoria Apa reușesc sa egaleze în minutul 20, însa Olimpia nu a fost de acord cu acest scor și s-a aruncat în atac obținând un penalty executat fără probleme de Lauruk Ciprian pentru 2-1. In minutul 34 Grigoras reuseste sa-și treacă și el numele pe lista marcatorilor și scorul devenea 3-1 pentru Olimpia, scor cu care cele doua echipe au intrat la cabine.

In cel de al doilea mitan, Grigoras isi mai trece o data numele pe lista marcatorilor reușind dubla, în minutul 49, ca în minutul 77 același Grigoras sa înscrie pentru 5-1 având astfel un hattrick în acest meci. Cei de la Victoria Apa reușesc sa mai înscrie și ei încă o data în minutul 84 și scorul devenea astfel 5-2. In minutul 86, Pop Sergiu închide tabela pentru 6-2 în favoarea Olimpiei.

La finalul meciului jucătorii au petrecut alături de suporteri victoria obținuta.

La acest meci în cutia cu donații s-a strâns suma de 765 lei, suma pentru care dorim sa va mulțumim.

De notat este faptul ca la acest meci Olimpia Satu Mare s-a prezentat cu noul echipament.

Etapa urmatoare Olimpia MCMXXI Satu Mare va întâlni acasă pe Dacia Medieşu Aurit.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.