Olimpia Satu Mare face egal la Dorolț într-un joc cu mulți nervi și patru eliminați

In ce-a de-a IV-a etapa a Play-off-ului, Olimpia Satu Mare s-a deplasat la Dorolț unde a întâlnit-o pe Recolta.

Lulu Dragomir a trimis in teren următorul unsprezece: Alex Șugar – Florin Palinceac, Alin Lung, Varga Markusz, Robert Chifor, Akman Evran, Antonio Gnandt, Mizsei Zoltan, Raul Raț, Raul Ștef, Srepler Erich
Rezerve: Vlăduț Duca – Claudiu Șoproni, Denis Haidu, Jakab Martin, Ioan Rus, Darius Catricicău

De cealaltă parte, Cosmin Iuhas, a început meciul cu următoarea formula: Rapolti Bela – Denis Baior, Răzvan Aspru, Santai Szabolcs, Meșter Nandor (cpt.), Cosmin Iuhas, Lakatos Tibor, Vincze David, Angelo Șimon, Vincze Levente, Flaviu Fechete
Rezerve: Alin Caba, Denis, Cubaș, Ioan Băbuț, Dragoș Lăpuște

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Oradea avandu-l la centru pe Omuţ Marius ajutat la cele doua margini de catre Şovre Octavian și Paşcu Radu. Observator a fost dl. Iosif Vigu.

Cei de la Recolta Dorolț au fost primii care au modificat tabela in minutul 13 prin Denis Baior cu un șut la coltul lung ca șapte minute mai târziu Olimpia Satu Mare sa restabilească egalitatea prin căpitanul Erich Srepler.
Cea de-a doua repriza a început cu eliminarea lui Cosmin Iuhas in minutul 49 pentru al doilea cartonaș galben ca 3 minute mai târziu, Angelo Simon sa încaseze direct cartonașul roșu după ce a calcat intenționat un jucător al Olimpiei ce se afla întins pe teren.
Olimpia preia conducerea jocului după aceste eliminări de la Recolta însă fără ca tabela sa fie modificata. In minutul 75 Răzvan Aspru de la Recolta vede si el al doilea cartonaș galben si este eliminat. Olimpia a încercat sa marcheze si la una dintre ocazii portarul Recoltei a intrat cu mingea in poarta însă arbitrii nu au văzut acest lucru. Altfel Dorolțul a încercat prin orice mijloace sa mențină rezultatul de pe tabela. In minutul 90, Erich Srepler, atacantul Olimpiei a fost si el eliminat după ce a primit al doilea galben.

Astfel Recolta Dorolț – Olimpia Satu Mare s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Etapa următoare Olimpia Satu Mare se deplasează la Orașu Nou, unde o va întâlni pe Talna.


Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.