Olimpia Satu Mare continuă seria meciurilor bune în acest sezon

Olimpia Satu Mare a întâlnit azi în cea de a III-a etapa a ligii a IV-a, în primul meci disputat în deplasare, la Petin, ocupanta locului trei, Unirea Păulești.

Lulu Dragomir, a aliniat pentru această partidă următorul unsprezece: Sugar Alex – Lung Alin, Silaghi Mario, Turșuc Călin(cpt.), Palinceac Florin, Mizsei Zoltan, Crainic Luca, Chivari Denis, Gombar Alin, Ștef Raul, Srepler Erich

Rezerve: Ciontos Darius – Gîndea Igor, Haidu Denis, Rat Raul, Kovary Rolland, Lăpușan George, Suveg Nandor, Blaga Ricardo, Catricicău Darius

De cealaltă parte Marian Sorin a trimis în teren următorul unsprezece de start: Duca Vlăduț – Giurgiuman Lucian(cpt.), Laver Beniamin, Matei Sergiu, Godje Daniel, Oprea Marius, Bob Eduard, Socaci Radu, Sălăjan Sorin, Moldovan Ionuț, Coman Cătălin

Rezerve: Lipai Gabriel – Nicas Krisztian, Varna Flaviu, Hebe Lucian, Gorga Cosmin, Varga Sergiu, Roib Andrei, Zaha Emanuel

Meciul a fost condus la centru de Kovacs Szabolcs ajutat la cele doua tușe de Kopriva Zsolt și Toth Krisztian.

Observator: Iosif Vigu

Minutul 7, Lung Alin respinge cu capul o degajare până la Chivari Denis care îl găsește mai departe pe Srepler Erich care de la 30 de metri expediază primul șut pe spațiul porții apărate de Duca Vlăduț, însă acesta retine fără emoții.

Minutul 9, Mizsei interceptează o minge trimisă greșit de către adversari, acesta îi trimite mai departe lui Srepler Erich care după două driblinguri șutează la poarta Unirii însă portarul Duca Vlăduț e la post si retine.

Minutul 11, după o degajare a portarului Păuleștiului, mingea ajunge pe partea dreapta la Oprea Marius care șutează la coltul scurt, însă portarul Olimpiei, Sugar Alex respinge în corner.

Minutul 24, Gombar Alin îi trimite mingea lui Srepler Erich, acesta după mai multe dueluri corp la corp cu fundașii adverși reușește sa păstreze mingea și îi pasează înapoi lui Gombar Alin care de la 28 de metri expediază o ghiulea spre poarta Păuleștiului, dar portarul Duca Vlăduț e la post și reține în doi timpi.

Minutul 25, Gombar Alin îl găsește in partea dreapta pe același Srepler Erich, care după doua driblinguri trece de fundașul advers si șutează la poarta, însă portarul Unirii e la post si retine.

In mintul 27, Păuleștiul încearcă o incursiune pe partea stânga prin Sălăjan Sorin, mingea ajunge în cele din urmă la Socaci Radu care încearcă să-l surprindă cu o bolta pe portarul Olimpiei, însă acesta e la post si retine.

In minutul 29, după o repunere din partea stângă mingea ajunge la Ștef Raul care prelungește mai departe pentru Gombar Alin care singur cu portarul Unirii trimite peste poartă.

Minutul 33, Chivari Denis recuperează o minge la mijlocul terenului, îi trimite mai departe în partea dreapta lui Srepler Erich, acesta ii paseaza lui Gombar Alin, care dupa ce evita din preluare un fundaș advers centrează în careul Păuleștiului, Moldovan Ionuț respinge, însă mingea ajunge la Palinceac Florin care este împins din spate în careu de către Oprea Marius și Kovacs Szabolcs dictează lovitura de la unsprezece metri pentru Olimpia.

Minutul 34, Mizsei Zoltan îl executa pe Duca Vlăduț trimițând de la punctul cu var exact în vinclul porții, era 1-0 pentru Olimpia Satu Mare, scor care s-a înregistrat pe tabelă și la pauza meciului.

In minutul 47 Unirea încearcă să pătrundă pe partea stânga însă, fundașul Olimpiei, Silaghi Mario, e atent și respinge in out printr-un tackling din fața lui Sălăjan Sorin.

In minutul 49, Unirea urcă pe partea dreaptă, Godge Daniel încearcă o boltă peste portarul Olimpiei însă mingea lovește transversala și ajunge la Sălăjan Sorin care șutează însă atent Turșuc Călin se aruncă în fața balonului și respinge în corner.

In minutul 58, Turșuc Călin repune mingea în teren trimițând-o lui Srepler Erich, acesta se luptă cu fundașii adverși și reușește sa expedieze un șut spre poarta Păuleștiului dar portarul e la post și respinge.

In mimtul 61, Haidu Denis l-a înlocuit pe Crainic Luca.

Minutul 71, Srepler Erich execută o lovitură liberă de la 30 de metri însă trimite mingea peste poartă.

Minutul 72, Raț Raul îl înlocuiește pe Chivari Denis.

Minutul 74, Unirea Păulești scapă pe contra-atac pe partea dreaptă însă Lung Alin respinge printr-un tackling ca la manual din fața lui Gorga Cosmin.

In minutul 79, Nicas Krisztian, îl driblează pe Turșuc Călin și pe Ștef Raul, șutează însă mingea lovește bara porții Olimpiei.

In mintul 90+4, Unirea Păulești repune în joc o minge din out către portarul Duca Vlăduț, care pasează greșit pană la Suveg Nandor care îl găsește pe Haidu Denis iar acesta din apropierea liniei de margine nu ezită să trimită balonul spre poarta goală a Păuleștiului, iar mingea intră în poartă, 2-0 pentru Olimpia Satu Mare, scor cu care s-a încheiat această partidă.

Astfel Olimpia Satu Mare câștigă și cel de al treilea meci din acest sezon, rămânând lider în clasament, iar în etapa următoare, miercuri 28 aprilie, va întâlni acasă pe Recolta Dorolț.

Autor: Ciprian Corondan

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +