Olimpia Satu Mare – Academica Clinceni

Sambata, 11 august 2018, ora 11.00, stadion: Olimpia – Daniel Prodan

Olimpia Satu Mare își începe seria meciurilor de pe teren propriu din această ediție de campionat cu Academica Clinceni. Un meci între două echipe care au terminat învingătoare în prima etapă, Olimpia în deplasare, cu Metaloglobus, în timp ce Academica s-a impus acasă, 4-1 cu Dunărea Călărași. Așa că ne așteptăm la un meciu echilibrat dar pe care, sperăm noi, să-l câștige gruparea sătmăreană.

Cu 24 de ore înainte de meci a avut loc o conferință de presă la care a participat antrenorul Tiberiu Selymes și care l-a avut alături pe căpitanul echipei, Cristian Munteanu. De la Selymes am aflat că tot lotul este valid, că în echipă este o atmosferă bună. “Vrem să repetăm succesul din prima etapă, vrem să jucăm frumos pentru spectatori”, a pus antrenorul Olimpiei. Tot de la el am aflat că francezul Ayoub nu a primit “cartea verde” și că nu va putea fi utilizat sâmbătă și că tânărul Copaci a suferit o mică intervenție chirurgicală la o măsea, dar că va fi apt de joc.

Cristian Munteanu, un jucător foarte experimentat, desemnat căpitan de antrenor, ne-a spus că nu-l apasă banderola, dar că îl responsabilizează. El a mai adăugat că este optimst și încrezător într-o victorie.

Noi sperăm că așa se vor petrece lucrurile și că optimismul celor doi să fie confirmat prin joc și rezultat.

Din păcate, cu toate că ne-am fi dorit, și s-ar fi cuvenit, nu putem oferi iubitorilor fotbalului o poză de grup cu lotul Olimpiei. Ciudat este că, atunci când am fost informați de organizarea conferinței de presă, ni s-a spus că la finalul ei vom putea face o poză de grup. Numai că… Tibi Selymes habar nu avea de așa ceva și jucătorii nu aveau echipamentul pregătit.

Formațiile probabile:
Olimpia: F. Muntean – Duruș, Mureșan, Cr. Munteanu, Brata – Rus, Cubaș, Achim, Miholca, Lusamba, Jurj. Antrenor: Tiberiu Selymes.
Academica: Niga – Samson, I. Tătaru, Matei, Pulhac, Simion, Lazăr, Drăghici, Constantinescu, Barbu, Val. Mihai.
Antrenor: Erik Lincar.

Arbitri: Mircea Ardelean (Arad) – Nicolaei Chițoiu (Timișoara) și Călin Cimponeriu (Lugoj); Alexandru Gornic (Arad) – rezervă.

Observatori: Mircea Ciglenean (Cluj) și Radu Bâtea (Oradea).

Etapa 2 din Liga 2 începe vineri cu meciul Miroslava – Brăila, de la ora 18:00, iar sâmbătă se mai dispută: FC Olimpia – Clinceni, Snagov – Balotești, Afumați – Hermannstadt, Călărași – Mioveni, UTA – Metaloglobus, Pandurii – Târgoviște (11:00, Digi), Suceava – ASA Tg. Mureș, Luceafărul – Ripensia, ASU Timișoara – Argeș (16:00, Digi).

Bilete de 10 și 30 de lei, abonamente de 150 și 250 lei

Cu ocazia acestui meci, cei care doresc să aibă asigurată intrarea la toate meciurile Olimpiei din acest sezon, pot achiziționa abonamente. Acestea se vând la diverse prețuri în funcție de zona în care sunt locurile.

Astfel, un abonament general pentru tot sezonul, la meciurile oficiale, campionat, Cupa României și jocuri amicale, costă 150 lei, iar unul în sectorul VIP costă 250 de lei. Prețul unui bilet de intrare este de 30 de lei în sectorul VIP și 10 lei în restul tribunelor. Toate pot fi achiziționate la noul fan-shop de lângă stadion.

Sursa: Informatia Zilei

Antrenorul Tibor Selymes şi căpitanul Cristian Munteanu s-au declarat încrezători înaintea primului joc pe care Olimpia îl va disputa sâmbătă de la ora 11,00 în noul sezon din Liga 2 în faţa propriilor suporteri în compania formației Academica Clinceni.

Optimismul antrenorului Tibor Selyemes este alimentat şi de victoria din prima etapă cu Metaloglobus Bucureşti, antrenorul sătmărenilor afirmând că își doreşte să aibă continuitate în rezultatele pozitive și să obțină o nouă victorie.

„Avem nevoie de un rezultat pozitiv și mâine(n.r.-azi). Sunt convins că putem să facem unul, dar pentru asta trebuie să avem aceeași atitudine și aceeași dorință de a câștiga pe care am avut-o și la Metaloglobus”, a spus antrenorul Olimpiei, Tibi Selymes.

Fostul component al Generaţiei de Aur a României vrea ca jucătorii săi să răsplătească publicul nu doar prin rezultatul ce îl vor obţine, dar şi prin joc.

„Clinceniul este o echipă experimentată cu foarte mulți jucători care au jucat în prima ligă din România și nu numai și cu siguranță vom avea un meci foarte greu, dar noi venim cu tinerețea, atitudine și ambiție și sper să reușim să câștigăm”, a spus Selymes.

Căpitanul Cristian Munteanu s-a declarat şi el optimist şi a făcut un apel ca fanii să vină sâmbătă la meci. Munteanu s-a declarat onorat că, deşi este nou- venit la echipă, a primit onoarea de a purta banderola de căpitan.

„Ne așteaptă un meci greu. Suntem conștienți de lucrul acesta. Noi jucătorii am vorbit despre asta în vestiar și vă asigur că toți vor să înceapă meciurile de acasă cu o victorie. Ne gândim numai la victorie și la cele trei puncte și la nimic altceva. Degeaba am câștigat la Metaloglobus dacă nu câștigăm și acasă. Ne așteaptă un meci greu, dar acasă, Olimpia fiind o echipă cu pretenții, nu avem voie să pierdem sub nici o formă, nici un punct”, a menționat căpitanul echipei, Cristi Munteanu.

Sursa: Gazeta de Nord-Vest

Leave a Reply