Olimpia Satu Mare a pierdut finala Cupei României, faza județeană

Sâmbătă 25 iunie 2022, cu începere de la ora 10:00, pe stadionul Someșul, Olimpia Satu Mare a întâlnit pe Recolta Dorolț in finala Cupei României, faza județeană.

Astfel antrenorul nostru, Lulu Dragomir, a trimis în teren următoarea formula de start: Vlăduț Duca – Alin Lung, Claudiu Șoproni, Denis Haidu, Alin Gombar, Raul Raț, Daniel Godje, Gabriel Costea, Florin Puți, Raul Ștef, Srepler Erich (cpt.)
Rezerve: Alex Sugar – Darius Catricicău, Laurențiu Pop, Laurențiu Griga, Codruț Ciorcaș, Dănuț Ciorcaș

De cealaltă parte, Cosmin Iuhas, a început meciul cu următorul unsprezece: Rapolti Bela – Vincze Levente, Lakatos Tibor, Cosmin Iuhas, Meșter Nandor (cpt.), Vincze David, Angelo Șimon, Ioan Băbuț, Răzvan Aspru, Denis Cubaș, Flaviu Fechete
Rezerve: Gheorghe Solomes, Mezei Iuliu, Kovacs Jacint, Mark Bereș, Szantai Szabolcs, Ioan Catalan, Alin Caba, Denis Baior

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă la centru de către Kopriva Zsolt, ajutat la cele doua margini de către Toth Krisztian si Lukacs Levente. Observator a fost dl. Pataki Zoltan.

Prima jumătate a primei reprize a fost una echilibrata însă cei care au deschis primii scorul au fost cei de la Recolta Dorolt, in minutul 35 prin Denis Cubas care l-a învins pe Vlăduț Duca cu un șut în vinclu. In minutul 43, Meșter Nandor a mărit avantajul pentru cei de la Recolta dintr-o poziție suspecta de offside.

Astfel la pauza, Olimpia Satu Mare – Recolta Dorolt a fost 0-2.

La reluarea jocului Olimpia Satu Mare s-a aruncat în atac însă cei care au înscris au fost tot cei de la Recolta Dorolt prin Ioan Catalan. Olimpia a continuat sa preseze și a reușit sa înscrie prin Raul Raț in minutul 90, prea târziu pentru ca scorul sa mai poată fi întors.

Olimpia Satu Mare pierde finala Cupei României, faza județeană, în fața celor de la Recolta Dorolț, scor 1-3.

Olimpia Satu Mare încheie astfel acest sezon și mulțumește tuturor jucătorilor, staff-ului tehnic, suporterilor și sponsorilor care au fost alături de acest proiect în acest sezon.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +