Olimpia Satu Mare a întâlnit Progresul Șomcuta Mare într-un meci de pregătire

Duminica, 16 februarie 2020, într-un meci ce s-a disputat în localitatea maramureșeană Lăpușel, Olimpia Satu Mare a întâlnit liderul ligii a IV-a din seria nord a județului Maramureș, Progresul Șomcuta Mare.

Astfel, Nelu Donca a început acest meci aliniind următorul unsprezece: Duca Vladut – Chifor Robert, Lung Alin, Tursuc Calin, Caba Gabriel, Rat Raul, Vonet Razvan, Nagy Leonard, Filimon Geo, Grigoras Sorin, Erich Srepler.

Rezerve: Sugar Alex – Bonta Paul, Sician Mihai, Lakatos Istvan, Chivari Denis, Negrean Marian

La zece minute de la fluierul de start Șomcuta are prima ocazie de a marca dintr-o centrare venita de pe partea stângă, maramureșenii expediază mingea dintr-un voleu spre poarta lui Duca Vladut, dar acesta este la post și prinde.

In minutul 15, Grigoraș ii așează mingea lui Vonet in marginea careului de șaisprezece metri, acesta din urma trage, dar mingea ocolește de putin poarta celor din Șomcuta.

In minutul 18, Progresul scapă pe contraatac doi contra unu cu portarul galben-albaștrilor, Duca Vlăduț, care de aceasta data nu mai are ce face fiind învins de Barle Bogdan după o pasa în fata porți, acesta împingând mingea în poarta goala. 1-0 pentru Progresul Șomcuta Mare.

In minutul 30 a fost un out pentru Progresul, aceștia repun mingea în joc, minge care ajunge în marginea careului de șaisprezece metri de unde cu un șut din vole, Busica Bogdan îl învinge pe Duca Vlăduț și Progresul își mărește astfel avantajul pe tabela la 2-0.

In minutul 33 Rat Raul scapă singur cu portarul Progresului dar trage în el.

In minutul 42, în urma unei centrări de pe dreapta, Srepler Erich reia cu capul spre poarta celor de la Progresul, dar portarul este la post și scoate de lângă bara.

La ultima faza a primului mitan, din nou în urma unei centrări în careul celor de la Șomcuta Mare, Raț Raul reia cu capul dar portarul este la post și retine.

Astfel la cabine scorul dintre Progresul Șomcuta Mare și Olimpia Satu Mare a fost 2-0.

La reluarea jocului, Nelu Donca îl schimba pe portarul Duca Vlăduț cu Sugar Alex.

In minutul 48, Șomcuta Mare scapă pe contratac, reușesc sa-l lobeze pe portarul sătmărean dar Chifor Robert scoate mingea de pe linia porții cu un ultim efort.

In minutul 55 Progresul are o noua ocazie de a marca, după o pasa în fata porții, dar din cinci metri aceștia expediază balonul peste poarta.

In minutul 70 Sician Mihai reușește sa centreze de pe dreapta în careul celor de la Șomcuta de unde Erich Srepler reia cu capul reușind sa reducă din diferență.

In minutul 85, Buhai Ionuț, de la Progresul, ii driblează pe fundașii sătmăreni în careu și înscrie pentru Șomcuta Mare, mărind din nou diferența la doua goluri pentru Progresul.

In minutul 88, Grigoraș Sorin, scapă singur cu portarul de la Șomcuta, dar trage în el.

Astfel Progresul Șomcuta Mare – Olimpia Satu Mare s-a încheiat cu scorul de 3-1.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.