Olimpia Satu Mare a avut primul joc de pregatire

Azi, 26 ianuarie 2020, cu începere de la ora 12:00, Olimpia Satu Mare a întâlnit într-un joc de pregătire, la Tășnad, echipa din localitate, Unirea.

Olimpia a început jocul în următoarea formulă: Vlăduț Duca – Gabriel Caba, Geo Filimon, Călin Turșuc, Alin Lung, Lakatos Istvan, Kovary Roland, Răzvan Vonet, Marian Negrean, Sergiu Pop, Sorin Grigoraș

Rezerve: Florin Ursan, Mihai Sician, Denis Chivari

Antrenor: Nelu Donca

De partea cealaltă Unirea Tășnad a aliniat următorul unsprezece: Raul Cherecheș – Răzvan Hodas, Varga, Marius Bălău, Paul Sântăuan, Claudiu Silaghi, Locsze Levente, Raul Silaghi, Mădălin Bolba, Paul Mașlinca, Cristian Ardelean

Rezerva: Vedinas

Antrenor: Marius Bălău

Olimpia a deschis scorul în minutul 25 prin Gabriel Caba care a finalizat o faza de atac printr-un șut în diagonală din afara careului de șaisprezece metri.

Pana la finalul meciului, gazdele au reușit să întoarcă scorul prin doua faze fixe, prima, un penalty executat de Mădălin Bolba înaintea terminării primului mitan și a doua a fost o lovitura libera executata perfect de Claudiu Silaghi din afara careului de șaisprezece metri.

Astfel în primul joc de pregătire din acest an, care de altfel a fost unul bun, disputat, cu ocazii la ambele porți, Unirea Tășnad s-a impus în fața Olimpiei Satu Mare cu scorul de 2-1.

Meciul a fost arbitrat la centru de către Szabolcs Kovacs.

Următorul joc de pregătire va avea loc duminica viitoare, tot la Tășnad,

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.