Olimpia revine pe primul loc al clasamentului

In cea de-a X-a etapa a ligii a IV-a, Olimpia Satu Mare a avut programat, duminica 27 octombrie 2019, cu începere de la ora 14:00 pe stadionul Olimpia-Daniel Prodan, jocul împotriva celor de la Voința Lazuri.

Partida a fost arbitrata la centru de către Bathory Stefan la centru ajutat la cele doua tuse de către Popescu Tudor și Raț Sebastian jr. Observator: Ziman Cornel.

Pentru acest meci antrenorul galben-albaștrilor, Nelu Donca, a aliniat următoarea formula de start: Duca Vladut – Filimon Gheorghe, Vonet Razvan, Lauruk Ciprian, Chifor Robert, Bonta Paul, Resende Kennedy, Chivari Denis, Puti Florin (c), Srepler Erich si Grigoras Sorin

Rezerve: Sugar Alex – Lung Aling, Pop Sergiu, Lakatos Istvan, Sician Mihai, Nagy Leonard

Dupa câteva minute de tatonare, Olimpia reușește deschiderea scorului prin Grigoras Sorin în minutul 22, ca în minutele 25 și 30 sa mai înscrie încă de doua ori pentru Olimpia și deja avea un hattrick în contul sau. In minutul 35 Vonet Razvan duce scorul la 4-0 pentru Olimpia iar trei minute mai târziu Sreplere Erich își trece și el numele pe lista marcatorilor pentru 5-0.

Astfel scorul la pauza a fost: Olimpia Satu Mare – Voința Lazuri 5-0.

La reluarea jocului, în minutul 64 Sician Mihai ridica scorul la 6-0 pentru Olimpia Satu Mare. Voința Lazuri reușește sa reducă din diferența în minutul 85, scorul devenind 6-1.

Astfel Olimpia Satu Mare – Voința Lazari s-a terminat cu scorul de 6-1.

Olimpia Satu Mare s-a inpus si la juniori cu scorul de 2-1.

Etapa următoare Olimpia Satu Mare întâlnește în deplasare, ocupanta locului doi, Talna Orasu Nou, într-un joc care va stabili campioana de toamna a seriei A, a ligii a IV-a.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.