Olimpia rămâne lider și după meciul de la Botiz

Foto GG Production

Duminica, 13 octombrie 2019, Olimpia Satu Mare a întâlnit în deplasare pe Sportul Botiz, într-un meci ce a contat pentru etapa a VIII-a a ligii a IV-a, meci ce a început la ora 14:00.

Meciul a fost arbitrat la centru de catre Matei Claudiu ajutat la cele doua tuse de catre Nagy Szabolcs si Rat Sebastian jr fiind supervizata de catre observatorul Iuhasz Ioan.

Nelu Donca, antrenorul galben-albaștrilor a aliniat pentru aceasta partida următorul unsprezece: Sugar Alex – Filimon Gheorghe, Tursuc Calin, Nagy Leonard, Lauruk Ciprian, Vonet Razvan, Chivari Denis, Resende Kennedy, Srepler Erich, Puti Florin, Grigoras Sorin.

Foto GG Production

Olimpia a trecut rapid la cârma jocului și în minutul 6 Tursuc Calin a modificat tabela trecându-și astfel numele pe lista marcatorilor acestui meci. Apoi în minutul 23 Puti Florin majorează diferența de pe tabela ducând scorul la 2-0 pentru Olimpia ca în ultimele cinci minute al primului mitan Grigoras Sorin și Lakatos Istvan sa reușească sa înscrie încă de doua ori pentru Olimpia, în minutele 40 respectiv 41.

Astfel la pauza scorul înregistrat pe tabela a fost, Sportul Botiz – Olimpia Satu Mare 0-4

Foto GG Production

In cel de al doilea mitan nici nu bine a fost așezată mingea la centrul terenului pentru a se da startul jocului ca Vonet Razvan îl învinge și el pe portarul celor din Botiz în minutul 48 ducând scorul la 5-0. Trei minute mai târziu Srepler urca și el scorul la 6-0 pentru Olimpia.

Foto GG Production

Într-o zvâcnire de orgoliu, cei din Botiz reușesc sa perforeze și ei poarta galben-albaștrilor și nu o data ci de doua ori, mai întâi în minutul 56 iar mai apoi 10 minute mai târziu în minutul 66 și scorul de pe tabela arata Sportul Botiz – Olimpia Satu Mare 2-6.

Olimpia, însa, nu se oprește aici, astfel în minutul 77 Sician Mihai majorează diferența la 5 pentru galben-albaștrii ca în minutul 85 Filimon Gheorghe sa stabilească scorul final, Sportul Botiz – Olimpia Satu Mare 2-8.

Etapa următoare Olimpia Satu Mare întâlnește în deplasare pe Turul Micula într-un meci ce se anunța interesant prin prisma poziției celor doua echipe în clasament.

La meci a fost prezentă și galeria Olimpiei care și-a încurajat și de această dată favoriții.

Foto GG Production

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.