Olimpia obține scorul etapei la Dumbrava și revine pe primul loc al clasamentului

In cea de a IV-a etapa a ligii a IV-a, Olimpia MCMXXI Satu Mare a întâlnit în deplasare pe Venus Dumbrava.

Acest meci a fost arbitrat la centru de către Neichi Sergiu, ajutat la cele doua tuse de către Zsigrai Catalin și Orha Dan. Observator a fost domnul Vigu Iosif.

Nelu Donca, antrenorul galben-albaștrilor a început acest meci cu următorul unsprezece: Crișan Adrian – Nagy Leonard, Turșuc Călin (C), Filimon Gheorghe, Chifor Robert, Resende Kennedy, Vonet Răzvan, Lauruk Ciprian, Sician Mihai, Srepler Erich, Grigoraș Sorin

Galben-albaștrii au început foarte bine acest meci și deja în minutul 1 aveau tabela de partea lor prin golul înscris de Grigoraș Sorin. Apoi în minutul 10 Resende Kennedy a majorat diferența ducând scorul la 2-0. Srepler Erich a ținut sa-și pună și el numele pe lista marcatorilor înscriind pentru 3-0, în minutul 25, ca în minutul următor Lauruk Ciprian sa ducă scorul la 4-0. Grigoras Sorin reușește dubla în minutul 30, iar Srepler Erich îl ia ca exemplu și înscrie și el în minutul 32 pentru 6-0. In minutul 37 Lauruk Ciprian intra și el pe lista marcatorilor de duble din acest meci și duce scorul la 7-0.

Astfel scorul înregistrat la pauza a fost: Venus Dumbrava – Olimpia MCMXXI Satu Mare 0-7

La reluarea jocului, Vonet Razvan nu a vrut sa se lase mai prejos de colegii săi și înscrie și el o dubla, mai întâi în minutul 51 apoi în minutul 58 ducând scorul la 9-0 pentru Olimpia MCMXXI Satu Mare. L-a urmat colegul sau din apărare Filimon Gheorghe care a marcat și el o dubla în minutele 63 și 71, iar tabela arata scorul de 11-0 în favoarea Olimpiei. Totusi Grigoras Sorin a vrut sa ne arate ca își merita locul in echipa și reușește sa mai înscrie încă de trei ori pentru galben-albaștrii, în minutele 78, 79 respectiv 80. Lakatos Istvan a închis tabela în minutul 82.

Astfel scorul final a fost Venus Dumbrava – Olimpia MCMXXI Satu Mare 0-15, scor in urma caruia Olimpia revine pe primul loc al clasamentului avand un numar de 32 de goluri marcate si doar doua goluri primite.

Suporterii Olimpiei au fost prezenți și la acest meci incurajându-și favoriții din primul pana în ultimul minut.

La juniori, Venus Dumbrava – Olimpia MCMXXI Satu Mare 2-3, ne bucuram pentru reușita juniorilor noștri din meciul de azi. Bravo copii! Succes și la următoarele meciuri.

Etapa următoare, Olimpia va primi acasă vizita celor de la Victoria Apa.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.