Olimpia nu mai are antrenor, s-a despărţit de Bogdan Andone

Bogdan Andone a fost antrenorul Olimpiei în sezonul 2016-2017, însă aventura sa la clubul sătmărean s-a încheiat în această săptămână. Erau slabe şanse ca el să rămână, s-a simţit această despărţire încă după ultimul meci cu Dacia Unirea Brăila. Iar oficial, clubul şi Bogdan Andone s-au despărţit marţi pe cale amiabilă.

“Mi-am reziliat amiabil contractul cu Olimpia. Le doresc multă baftă în viitorul sezon. Oli va rămâne în inima mea pentru totdeauna, pentru că m-am simţit foarte bine acolo”, a declarat Andone pentru colegii de la Liga2.ro.

Tehnicianul a înregistrat 34 de meciuri oficiale în Liga 2, iar Olimpia a încheiat campionatul pe locul 9. Echipa noastră a obţinut 16 victorii, 6 remize şi 12 înfrângeri. Andone a făcut o înţelegere de comun acord. A primit o parte din banii restanţi, iar la o parte a renunţat.

“Îmi pare rău că plec. A fost un an cu o experienţă extraordinară, cu lucruri foarte bune şi o perioadă foarte dificilă în retur. Am găsit un oraş pasionat de fotbal, chiar dacă oamenii nu au venit în număr foarte mare la stadion mai ales în acest mini-retur. Au fost mai multe importante, în special în turul campionatului. Au fost victorii istorice, să zic aşa: 3-0 cu UTA, 3-0 cu Sepsi, 1-0 cu Chindia, prima victorie în nouă întâlniri directe, după opt înfrângeri consecutive. 1-0 cu Mioveni, un nou meci extraordinar, 3-0 cu Suceava în turul campionatului, când Foresta era o echipă foarte bună, venea după meciul cu Steaua din Cupă. Important a fost şi acel 1-0 cu Luceafărul Oradea, când am câştigat cu doi jucători eliminaţi, marcând gol în minutul 90+6”, mai spune Bogdan Andone.

Olimpia va aborda noul sezon cu un alt staff tehnic. Scriam zilele trecute că la echipa fanion ar putea ajunge Laszlo Balint, ultima dată antrenor la Academica Clinceni. Dar deocamdată nimic oficial. Este exclusă varianta numirii unui antrenor sătmărean, pentru că preşedintele clubului nu are încredere în sătmăreni.

Olimpia şi Andone ar putea fi rivali în sezonul următor. Sursa mai sus menţionată notează că Andone se află în negocieri cu două echipe din Liga2. Se poartă discuţii cu ASA Tg. Mureş, echipă retrogradată din Liga 1. O altă echipă care-l doreşte pe Bogdan Andone este ASU Poli Timişoara.

Sursa: Informatia Zilei

One Response

  1. Freddy Cha 18 iunie 2017

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
Susține echipa noastră cu o donație.Donează!
+ +