Olimpia MCMXXI – Vulturii Santău 5-1 (3-1)

Sâmbătă, 27 aprilie 2019, Olimpia MCMXXI a întâlnit acasă, pe stadionul Olimpia – Daniel Prodan, pe Vulturii Santău, într-un meci din cadrul celei de a XIII-a etape a ligi a V-a.

Meciul a fost arbitrat de către brigada de arbitrii ce l-a avut la centru pe Bathory Ștefan ajutat la cele doua tuse de către Popescu Tudor și Șerban Ovidiu. Observator a fost Ziman Cornel.

Olimpia a început meciul aliniind următorul unsprezece: Crisan – Nagy, Tursuc, Vonet, Filimon – Mitrasca, Chivari, Oprea, Cuth – Puti, Lapusan

La patru minute de la fluierul de start, Vulturii reușesc o pătrundere prin centrul apărării, Crisan iese sa culeagă mingea de la picioarele adversarilor dar nu reușește decât sa-l agate pe atacantul celor din Santău, iar arbitrul Bathory dictează lovitura de la unsprezece metri. Cei din Santău executa și reușesc sa înscrie, 0-1.

Bucauria echipei din Santău nu a durat mult pentru ca în minutul opt Ioan Cuth reușește sa expedieze un șut la firul ierbii cu care îl învinge pe portarul advers, mingea trecând printre picioarele acestuia, 1-1.

In minutul doisprezece Florin Puti reușește sa-și treacă și el numele pe lista marcatorilor, executând impecabil o lovitura de la unsprezece metri, 2-1.

In minutul treizeci, Nagy Leonard pătrunde în careul advers șutează la coltul scurt și îl învinge pe portarul santăuan pentru 3-1, scor cu care avea sa se încheie prima repriza a meciului.

In cea de a doua repriza, pe teren aveau sa își facă apariția Erich Srepler si Sergiu Pop. Primul avea sa se remarce printr-o lovitura libera excelent executata dar care a fost respinsa de către portarul celor de la Santau, minge ce avea sa ajungă la Lapusan, care avea sa înscrie cu un șut la coltul lung pentru 4-1. Sergiu Pop avea sa expedieze o lovitura de cap peste portarul advers în urma unei centrări peste apărarea adversa pentru 5-1. Același Sergiu Pop a mai avut și alte ocazii de a marca în cea de a doua repriza însa portarul celor din Santau a fost la post.

Astfel, Olimpia MCMXXI – Vulturii Santau s-a încheiat cu scorul de 5-1, galben-albaștrii mai adăugând încă trei puncte în clasamentul seriei A a ligii a V-a, ajungând la 39 de puncte din tot atâtea posibile.

La acest meci, în cutia destinata donațiilor s-a strâns suma de 435 de lei, motiv pentru care ținem sa va mulțumim pentru acest lucru.

Etapa următoare Olimpia MCMXXI va juca acasă împotriva Olimpiei Domanesti.

Totodată, cu ocazia sărbătorilor pascale, membrii clubului, staff-ul tehnic și #JucătoriiOlimpiei vă urează Paște Fericit!

#OlimpiaSuntemNoi

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.