Olimpia MCMXXI Satu Mare s-a calificat în finala Cupei României (faza județeană)

Azi, 20 iunie 2019, cu începere de la ora 18:30, pe stadionul Olimpia – Daniel Prodan, a avut loc semifinala Cupei României (faza județeana), meci care a pus fata în fata echipa suporterilor olimpiști, Olimpia MCMXXI Satu Mare si Recolta Dorolt.

Nelu Donca a decis sa înceapă acest meci în următoarea formula de joc: Crișan Adrian – Bogdan Ile, Leonard Nagy, Calin Tursuc, Geo Filimon, George Lăpușan, Razvan Vonet, Denis Chivari, Ioan Cuth, Florin Puți și Erich Srepler

Rezerve: Vlăduț Duca, Sergiu Pop, Patrick Mitrasca, Istvan Lakatos, Mihai Sician, Norbert Nagy, Sorin Michnea

De cealaltă parte Cosmin Iuhas, antrenorul-jucător al Recoltei Dorolt a trimis în teren următoarea formula de joc: Alex Cadar – Nandor Mester, Szabolcs Santai, Cosmin Iuhas, Fernando Solosi, Tibor Lakatos, Ciprian Ciread, Zoltan Mezei, Flaviu Fechete, Norbert Portyk, David Nicola

Rezerve: Bela Rapolti – David Hajdu, David Hallo, Sandor Mester, Zsolt Aranyos, Attila Nagy, Roland Lakatos

Meciul a început cu o întârziere de 7 minute datorita ploii torențiale și a fost unul foarte echilibrat si disputat, miza punându-și amprenta asupra jocului celor doua echipe.

Mai întâi cei de la Dorolt au reușit sa deschidă scorul însa bucuria lor nu avea sa tina mult întrucât centralul jocului a dictat lovitura de la unsprezece metri pentru galben-albaștrii, iar specialistul unor astfel de lovituri, Florin Puti avea sa îl execute pe portarul celor din Dorolt.

Astfel cele doua echipe au intrat la cabine cu scorul de 1-1.

In cel de al doilea mitan, Olimpia MCMXXI Satu Mare avea sa preia conducerea pe tabela prin golul lui Razvan Vonet, era 2-1 pentru echipa suporterilor sătmăreni, care își incurajau tot mai frenetic echipa din tribune. Insa bucuria avea sa tina putin pentru ca la faza imediat următoare Recolta Dorolt avea sa egaleze printr-o lovitura de cap expediata la coltul lung dintr-o centrare venita din corner. Olimpia MCMXXI nu își spusese însa ultimul cuvânt în acest meci și Ioan Cuth reușește sa perforeze poarta Recoltei Dorolt ducând scorul la 3-2 pentru Olimpia MCMXXI Satu Mare, scor cu care avea sa se încheie aceasta semifinala.

Astfel Olimpia MCMXXI Satu Mare se califica în finala Cupei României, faza județeană, unde va întâlni pe Talna Orasu Nou.

La finalul meciului asa cum deja s-au obișnuit jucătorii au sărbătorit alături de suporteri victoria obținută.

De asemenea ținem sa le mulțumim celor care au fost la stadion sa susțină echipa noastră și ii așteptăm alături de noi la finala cu Talna Orasu Nou.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.