Olimpia MCMXXI Satu Mare – Kneho Urziceni 12-0 (4-0)

Ploaie de goluri pe stadionul Olimpia-Daniel Prodan în aceasta după amiaza acolo unde s-au întâlnit Olimpia MCMXXI Satu Mare si Kneho Urziceni într-un meci ce a contat pentru etapa a XVIII-a a ligii a V-a.

Pentru aceasta partida Nelu Donca a aliniat următoarea formula Adrian Crișan – Sergiu Pop, Razvan Vonet, Bogdan Ile, Geo Filimon, Mihai Sician, Norbert Nagy, Marius Oprea, Marius Mihai, Istvan Lakatos, Erich Srepler

Meciul a fost arbitrat la centru de către Ciprian Rebegea ajutat la cele doua tuse de către Sergiu Neichi si Ionut Ghencean. Observator a fost Ionel Borz.

Olimpia a dominat de la cap la coada acest meci având numeroase ocazii de a înscrie, astfel în prima repriza tabela a fost modificata de către galben-albaștrii nu mai putin de patru ori prin golurile înscrie de Norbert Nagy, Marius Oprea, Mihai Sician si Erich Srepler. Astfel Olimpia MCMXXI Satu Mare a intrat la cabine cu un avantaj de patru goluri.

In cea de a doua repriza galben-albaștrii au mai perforat poarta celor din Urziceni de nu mai putin de opt ori, marcatorii fiind: Erich Srepler de doua ori, Patrick Mitrasca de doua ori, Sergiu Pop de doua ori, Florin Puti și Istvan Lakatos.

Olimpia MCMXXI Satu Mare – Kneho Urziceni s-a încheiat cu scorul de 12-0

Pentru Olimpia MCMXXI Satu Mare au mai jucat: Denis Chivari, Tursuc Calin, Florin Puti, Patrick Mitrașcă si Vlăduț Duca.

In cutia cu donații la acest meci s-a strâns suma de 390 lei iar pe aceasta cale le mulțumim celor care ne-au ajutat în acest sens.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.